Atenţie la buzunare, petarde şi "colindători"

5Comentarii
Atenţie la buzunare, petarde şi "colindători"
ARAD. Poliţiştii recomandă atenţie sporită la ”colindători” şi la buzunare în locurile aglomerate.

Pentru a petrece trecerea dintre ani în linişte şi siguranţă, poliţiştii vin cu câteva recomandări menite să protejeze cetăţenii de eventualii hoţi. În primul rând, oamenii legii recomandă atenţie maximă la ”colindători”. ”În preajma sărbătorilor, răufăcătorii pot profita de buna-credinţă a cetăţenilor şi, deghizaţi în colindători, pot sustrage bunuri din locuinţele ale căror uşi le sunt deschise sau pe care le găsesc descuiate”, spun poliţiştii. De asemenea, pentru a preveni furturile din locuinţe este bine ca uşa de acces să fie prevăzută cu două încuietori, cu sisteme de chei diferite şi un lanţ de siguranţă iar toate geamurile şi celelalte intrări secundare în casă să fie încuiate.

Păziţi-vă buzunarele!

Pentru că în această perioadă furturile din buzunare în locurile aglomerate, cum ar fi pieţele, magazinele sau mijloacele de transport în comun, se înmulţesc, poliţiştii recomandă ca banii să fie ţinuţi în buzunarele interioare ale vestimentaţiei, în borsete sau genţi. O altă recomandare a poliţiştilor spune că bunurile de valoare nu trebuie afişate ostentativ în locuri publice. În această perioadă, o atenţie deosebită este acordată petardelor.

”Pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente nedorite, vom monitoriza atent respectarea legislaţiei referitoare la regimul materiilor explozive şi desfăşurarea operaţiunilor cu obiecte artizanale şi de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice”, spun oamenii legii.

De asemenea, în această perioadă, părinţii sunt rugaţi să supravegheze copiii cu atenţie sporită deoarece aceştia sunt expuşi accidentelor survenite în urma folosirii necorespunzătoare a obiectelor de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice.

JA – I.C.5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor