Au amendat defectiunile si improvizatiile electrice

De Ioana Costas
Au amendat defectiunile si improvizatiile electrice
ARAD. Cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Arad au efectuat, în luna august, 183 de controale la operatori economici, instituții, primării din localități și obiective supuse controlului activităţilor care prezintă pericole de accidente majore în care sunt implicate substanţe periculoase.

Pe timpul controalelor, angajații ISU Arad au descoperit 402 de nereguli la securitate la incendiu, protecţie civilă, în domeniul securităţii la incendiu, precum și nereguli în domeniul protecţiei civile – soluţionate pe timpul controlului. S-au dat amenzi în valoare de 111.600 de lei.

Potrivit reprezentanților ISU Arad, principalele nereguli sancţionate sunt: exploatarea mijloacelor tehnice cu defecţiuni; improvizaţii sau fără protecţia corespunzătoare faţă de materialele sau substanţele combustibile din spaţiul în care sunt utilizate; neasigurarea utilizării, verificării, întreţinerii şi reparării mijloacelor de apărare împotriva incendiilor cu personal atestat, conform instrucţiunilor furnizate de proiectant și neîntocmirea sau neavizarea de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vasile Goldiş Arad a planurilor de intervenţie.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !