Au fost extrasi castigatorii pentru adrenalina la RALIUL ARADULUI ATRIUM MALL

Au fost extrasi castigatorii pentru adrenalina la RALIUL ARADULUI ATRIUM MALL
Atrium Mall, primul centru comercial cu destinaţie “mall” deschis în Arad, a incheiat competitia pentu un loc de copilot alaturi de Mihai Leu. Cinci cumparatori din Atrium Mall au fost extrasi pentru a se bucura de Raliul Aradului Atrium Mall intr-o maniera inedita!

Aflat déjà la a cincea editie Raliul Aradului a reusit sa creasca si sa incante aradenii inca de la prima editie, unde si acolo am fost parteneri. Anul acesta venim din nou in intampinarea publicului si sustinem ca partner principal aceasta competitie de automobilism.

Cei cinci castigatori vor putea experimenta senzatia de adrenalina din interiorul raliului alaturi de pilotul Mihai Leu.

In Incercarea de a oferi constant vizitatorilor si consumatorilor nostri noi atractii si modalitati de a-si petrece timpul liber, am creat pe langa parteneriat si acest concurs menit de intregeasca experienta Raliului pentru Aradeni.

Atrium, integrandu-se deja in obiceiurile aradenilor, isi doreste sa devina un suport al comunitatii astfel incat sa ofere vizitatorilor cele mai noi, deosebite experiente. Raliul Aradului urmand parcursul firesc spre o etapa europeana va fi un motiv de mandrie pentru aradeni pe care ne bucuram sa il sustinem.

Cei cinci castigatori sunt: Iercan Dorel, Juncan Lavidiu, Cociuba Floare, Kunszabo Luca, Puscas Ramona.