Au început înscrierile la Arad MTB Trophy

De Adriana Barbu
1Comentariu
Au început înscrierile la Arad MTB Trophy
Trei trasee – de 70, 40, respectiv 20 de kilometri – îi provoacă pe cicliști să intre în competiția de pe 2 septembrie, premiile fiind pe măsură.

Sunteţi gata de provocare? Aveţi de gând să vă testaţi limitele într-o competiţie pe dealurile din vecinătatea Șiriei? Vreți să câștigați premii consistente și să vă numărați printre cei mai buni cicliști aflați în cursă? Vreți să vă petreceți primul week-end din septembrie într-o atmosferă caldă, printre sportivi, în natură, dar cu toate de care aţi avea nevoie la îndemână? Atunci trebuie să aflaţi că s-a dat drumul la înscrieri pentru competiţia care va fi organizată cu plecare din Cetatea Şiria pe 2 septembrie: Arad MTB Trophy. Cei care vor accepta provocarea nu trebuie decât să intre pe site-ul https://aradmtbtrophy.sportcompetition.ro/inscriere/ să plătească o taxă de participare de 50 de lei (valabilă până în data de 31 august, în condiţiile în care taxa de înscriere la faţa locului, în ziua competiţiei, va fi de 70 de lei) şi să aştepte ziua competiţiei pentru a afla cât de bine merg pe bicicletă, cum MTB-ul (montain bike).

Oferta organizatorilor competiției „Arad MTB Trophy” – Asociația Clubul Sportiv Sport Competition – este bogată când vine vorba de provocări. Dacă vă considerați pregătit pentru o aventură lungă cu bicicleta, atunci puteți alege traseul lung – intitulat „Maraton” – care presupune să pedalați 70 de kilometri pe dealuri. Dacă nu vă plac extremele, dar tot vreți să vă testați limitele, puteți alege varianta Race – care presupune să străbateți pe bicicletă 40 de kilometri. Pentru cei care se simt mai degrabă amatori şi nu vor altceva decât să-şi petreacă o sâmbătă pe bicicletă în cadru organizat, cu şansa de a fi totuși competitivi și de a câştiga premii, totul într-o atmosferă sportivă, la Cetatea Șiria, organizatorii au pregătit un traseu de 20 de kilometri, tot pe dealuri, desigur.

Dacă sunteţi competitivi, atunci e bine de ştiut că primii trei care ajung la linia de sosire – de pe cele trei trasee, pe categoriile de vârstă – vor primi premii în bani. Iar premiile nu sunt de lepădat. Cei mai buni dintre cei mai buni, adică cei de la categoria Elite, vor primi următoarele premii: 700 lei locul I, 500 lei locul II şi 300 lei locul III, în timp ce la celelalte categorii, pe traseul Maraton şi Race, se vor acorda premii de 400, 250 şi 200 lei pentru locurile I, II şi III, plus vouchere. La traseul Race, premiile vor consta și ele vouchere în valoare de 300, 200 și 150 lei.

Iată şi categoriile din concurs:

TRASEU MARATON – Elite (sportivi peste 17 ani care dețin licență eliberată de Federația de Ciclism valabila pentru anul în curs); Masculin 19 – 29 ani; Masculin 30 – 39 ani; Masculin 40+ ani; Feminin 18+ ani (OPEN);

TRASEU RACE – Masculin 14 – 18 ani; Masculin 19 – 29 ani; Masculin 30 – 39 ani; Masculin 40+ ani; Feminin 14+ ani (OPEN);

TRASEU HOBBY – Masculin 14+ ani ( OPEN); Feminin 14+ ani (OPEN).

Mai trebuie menţionat faptul că vârsta minimă admisă pentru participare pe traseul MARATON este de 18 ani, iar cea de la traseul RACE şi HOBBY este de 14 ani. În plus, toți concurenții cu licență FRC se vor înscrie la categoriile Elite și vor prezenta licența FRC validă pentru 2018 la înscriere. Pentru ca o categorie să fie validată este necesar ca 5 concurenți sa termine cursa. Traseele pot fi deja vizualizate și descărcate de pe siteul competiției.

Arad MTB Trohy este un proiect al Asociaţiei Sport Competition care a câştigat finanţare de la Centrul Cultural Judeţean Arad, în cadrul primei sesiuni de depunere de proiecte. Intenția organizatorilor este aceea de a pune Aradul pe „harta” competițiilor de mountainbike din țară și nu numai și de a atrage și mai mulți turiști pe Munții Zărandului, cu punct central Cetatea Şiria. La „Arad Montain Bike Trophy” sunt așteptați un număr de cel puțin 300 de rideri.

Taguri: , ,


1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor