Au îngheţat şi lucrările din Arad

2Comentarii
Au îngheţat şi lucrările din Arad
ARAD – Primăria îşi trece, ca atare, în cont încă o serie de întârzieri la investiţiile importante din municipiu.

Nici un muncitor pe străzile din Arad şi zeci de lucrări din municipiu abandonate. Acestea sunt efectele gerului care a cuprins ţara şi Aradul implicit. Constructorii care au semnate contracte de lucrări cu PrimăriaArad s-au văzut nevoiţi să-şi retragă angajaţii de pe străzi de teama îngheţului şi a degerăturilor. Nimeni nu mai asfaltat nici un metru de stradă, nu a mai pus borduri şi nici nu a mai plombat gropi, deşi de lucru este pe zeci de străzi din municipiu. “Nu se lucrează momentan la nici o investiţie pe infrastructură”, ne-a confirmat Corina Drăghici, purtător de cuvânt al Primăriei Arad. Noi întârzieri Arădenii sunt nevoiţi să închidă pe mai departe ochii şi să convieţuiască cu gropile din carosabil, cu străzile sparte, cu noroiul. Întreruperile de acum vor fi contabilizate la final, iar termenele de predare a lucrărilor vor suferi, tot spre disperarea arădenilor, noi amânări.

Proiectul BERD trebuia finalizat, conform ultimelor înţelegeri între primărie şi bancă, pe 31 decembrie 2009, dar până la punctul final calea e lungă iar retuşurile care au mai rămas de făcut, cu zecile. Amânarea reluării lucrărilor din cauza frigului va aduna alte zile de întârziere. Gerul va avea repercusiuni şi asupra proiectului de canalizare din cele trei cartiere – Gai, Bujac şi Sânciolaul Mic – unde întreaga investiţie ar trebui predată la cheie până la finele anului. O altă problemă e generată de faptul că nimeni nu ştie exact momentul de la care lucrările din municipiu vor fi reluate şi cât timp vor fi înregistrate temperaturi scăzute.

JA – A.B.D.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor