Au participat, nu au organizat

De JA- S.T.
Au participat, nu au organizat
ARAD.Conservatorii şi liberalii arădeni afirmă că nu s-au implicat în niciun fel în organizarea protestelor.

Liderii PC şi PNL Arad au organizat conferinţe de presă, pentru a contracara acuzele la adresa lor, legate de politizarea manifestaţiilor din Arad. Şi unii şi ceilalţi spun că au participat la protestul de luni în calitate de simpli cetăţeni, fără a avea vreo implicare în organizarea acestuia. Atât liberalii, cât şi conservatorii s-au declarat consternaţi de declaraţiile prefectului, care a spus că luni, în Piaţa Revoluţiei, au fost circa 300 de persoane, când, de fapt, spun ei, au fost peste o mie la ora de vârf, iar, dacă ar fi luaţi în considerare şi cei care au participat doar episodic, numărul total ar fi în jur de 1.500. Dovada că opoziţia nu s-a implicat în organizarea manifestaţiilor, spun ei, este aceea că duminică nu au fost prezenţi oameni politici, deoarece nici nu au ştiut, cei doi sau trei care au fost de faţă venind după ce au fost sunaţi şi puşi la curent cu ce se întâmplă în faţa Palatului Administrativ.

Merg mai departe

Oricum, conservatorii şi liberalii au declarat că vor participa în continuare la toate protestele arădenilor, inclusiv la cel de miercuri (astăzi), organizat de „Mişcarea Arădeană”, care este autorizat. De asemenea, şi-au exprimat convingerea că tentativele de intimidare a arădenilor de către autorităţi, prin aplicarea de amenzi, nu vor avea rezultatul scontat.

Nu în ultimul rând, prefectul Călin Bibarţ a fost acuzat că vorbeşte despre politizare, deşi, în ciuda statutului pe care îl are, acţionează doar în interesul PDL, fiind, de facto, membru al acestui partid.

Protesetele continua si la ARAD

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !