Au plecat a colinda…

Au plecat a colinda…
50 de copii de la Grădiniţa PP 16 Arad, însoţiţi de educatoarele lor, au fost cu colindul de Crăciun

Arad - În preajma marii sărbători a Naşterii Domnului, Iisus Hristos, copiii preşcolari ai grupei Mari Pregătitoare pentru Şcoală „A” şi ai Grupei Mari „B” de la Grădiniţa PP NR 16 Arad, conduse de educatoarele Bacoş Elena şi Muscă Mariana, respectiv Vancea Angela şi Dobra Codruţa au colindat câteva din aşezămintele speciale din Arad, pentru a aduce în sufletul celor vizitaţi o scânteie de bucurie.

Prima vizită, pe care copiii au făcut-o, a fost la pensionarii de la Căminul de bătrâni din Arad, pe care i-au emoţionat până la lacrimi de fericire, prin glasurile lor cristaline şi curate. Preşcolarii au făcut un popas şi la „Casa Ghiocelul”, în care sunt găzduiţi copii cu handicap psihomotoriu.

Atât pensionarilor cât şi copiilor de la „Casa Ghiocelul” micuţii, prin grija Comitetului de părinţi al fiecărei grupe, le-au oferit, din prinosul sufletelor lor, cadouri constând în jucării, dulciuri şi fructe. În periplul lor, copiii s-au mai oprit la Inspectoratul Şcolar al Judeţului Arad şi la sediul Sindicatului Liber din Învăţământ, unde le-au amintit adulţilor că au fost şi ei cândva copii şi s-au bucurat de sărbătorile Crăciunului.

Pentru a se descurca mai bine prin hăţişurile circulaţiei arădene, copiii au fost însoţiţi permanent şi ajutaţi de agentul şef principal Costea Ioan, respectiv agentul Dumitru Doru, de la secţia Poliţiei de proximitate de pe Bulevardul „Aurel Vlaicu”.

V.F.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !