Au stabilit finanţarea la reabilitare termică

Au stabilit finanţarea la reabilitare termică
ARAD - Primăria Arad a pus în discuţie participarea la finanţarea lucrărilor de reabilitare termică la blocuri. Prin noua Ordonanţă de Urgenţă (nr. 69/2010) privind accesul asociaţiilor de proprietari la contractarea de credite bancare acordate de instituţii de credit cu garanţie guvernamentală şi cu dobândă subvenţionată, pentru executarea lucrărilor de intervenţie privind reabilitarea termică a clădirilor de locuit se stabileşte limita minimă de participare a administraţiilor.

Ordonanţa prevede posibilitatea autorităţii publice locale de a finanţa din fondurile aprobate anual cu această destinaţie, în bugetele locale, pentru executarea lucrărilor de intervenţie, în care poate fi inclus şi cuantumul de minimum 10% din valoarea de execuţie a lucrărilor de intervenţie.

Consilierii locali au aprobat proiectul privind participarea la finanţarea lucrărilor menţionate. „Cota de participare a consiliului local la finanţarea execuţiei lucrărilor de intervenţie va acoperi contribuţia asociaţiei de proprietari de minimum 10% din valoarea de execuţie a lucrărilor de intervenţie din devizul general”, se precizează în documentaţie.

JA – S.B.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !