Auăleu, vine la Teba!!!

De Diana Dutu
Auăleu, vine la Teba!!!
Trei evenimente marca City Zenit pentru această săptămână la Hala Teba. Miercuri, 20 iulie, de la orele 21.00, va avea loc o proiecție de film documentar Kinedok și Q@A Radu Mocau iar, pe 21 iulie, cei care doresc pot participa la un atelier despre lumea mental-emoțională coordonat de către psihologul Raluca Mureșanu.

Aici vom putea învăța, spun organizatorii, cum putem aborda în mod constructiv gândurile negative care ne bântuie mintea. Înscrierea se face la adresa de contact@citizenit.ro până la data de 20 iulie. Intrarea este liberă.

Duminica e teatru

E liber și duminică, 24 iulie, la teatru. O trupă care joacă de mai bine de 10 ani peste tot – în garaje, în curți interioare, case părăsite, baruri, birturi, cluburi, bodegi, beciuri mucegăite, sub poduri, în corturi militare, piețe publice, hoteluri, pe munte, la sat, în parcuri, în foișoare, în camioane – multe scene improvizate, vine și în halele fostei fabrici de textile.

Trupa teatrului Auăleu din Timișoara vine la Teba, de la orele 20.00, cu un spectacol cu cântec, „Ferma animalelor”. „Christine Cizmaş, Ioan Codrea, Ionuţ Pîrvulescu, Cari Tibor/ Cristian Popescu, Andrei Racolţa şi Ovidiu Mihaiţă îşi cer scuze în faţa porcilor, a vacilor, a cailor, a oilor, a măgarilor, a câinilor precum şi în faţa tuturor celorlalte vietuiţoare şi dobitoace fiindcă trebuie să se folosească de imaginea lor pentru a spune această poveste omenească. Vă rugăm să înţelegeţi că unele dobitoace din regnul uman nu ar putea accepta o asemenea poveste şi s-ar supăra, ne-ar bate, ne-ar amenda sau cine ştie ce altă grozăvie… aşa că vă rugăm să ne înţelegeţi, nu e vorba de voi, e vorba de noi, dar cu toate că am trecut din totalitarism în democraţie prin sângele unei revoluţii, încă suntem nevoiţi să umblăm cu măşti”, ține să spună trupa timișorenilor.

Taguri: , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !