Audierile în dosarul Rohozneanu, fără public

38Comentarii
Audierile în dosarul Rohozneanu, fără public
ARADProcesul public al ”clanului Împăratul” nu este chiar atât de public. Presa a fost scoasă afară din sală.

Pe motivul că toate scaunele din sală au fost ocupate, toţi cei care stăteau astăzi, în picioare în sala de judecată la audierile din dosarul Rohozneanu, au fost scoşi pe holurile Tribunalului. Presa nu a făcut excepţie, motiv de bucurie pentru inculpaţii din boxă, care s-au manifestat în voie. Mai mulţi martori şi părţi vătămate au fost audiate astăzi. Dintre aceştia, Musta Ioan zis ”Moşu” şi-a retras plângerea împotriva unora dintre inculpaţi după ce aceştia din urmă l-ar fi ameninţat cu moartea.

Ameninţat cu moartea

Astfel, conform rechizitoriului, ”în data de 09.01.2009, în jurul orei 09,00, inculpaţii Fizidean Ioan Vivi, Dragoman Daniel Valeriu, Dragoman Constantin Marius, Drăgulescu Daniel Gabriel, Moisă Mihai Darius, Covaci Ioan Moise, învinuiţii Varga Cristian Daniel, Horvat Sorin, Cadar Marinel şi Moldovan Norbert Sebastian l-au ameninţat cu moartea pe partea vătămată Musta Ion Dănuţ zis „Moşu” şi pe martorul Bustan Sorin Constantin zis „Şorici”, în incinta staţiei Peco Rompetrol (Aratim) situată la piciorul podului din zona 300 Micalaca din municipiul Arad”. Musta a declarat astăzi, în faţa judecătorului că doreşte să-şi retragă plângerea împotriva inculpaţilor deoarece nu mai vrea să aibă de-a face cu ei.

Martor în favoarea inculpaţilor

Cea de-a doua persoană audiată a fost Leş Dănuţ, chemat la bară în calitatea de martor al apărării. Leş nu a avut multe de spus, a menţionat doar că îi cunoaşte pe unii dintre inculpaţi şi că Ovidiu Răchită ar fi adus nişte maghiari pentru o bătaie  ce ar fi urmat să aibă loc la un bar de striptease. După audierea lui Musta şi Leş, instanţa a luat o pauză de jumătate de oră, iar la revenirea în sală s-a decis ca toţi cei care stăteau  în picioare să fie scoşi afară, apoi s-au reluat audierile cu alţi martori.

Următorul termen în acest caz a fost stabilit pentru 17 februarie.

I.C.38Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor