Austrotherm se extinde în România

Reactualizat la:
Austrotherm se extinde în România
ADVERTORIAL. Specialistul austriac de izolare pune în funcțiune al treilea site de producție în Arad.

Austrotherm, principalul furnizor de izolații termice din Europa Centrală și de Est, pune în funcțiune fabrica cu numărul 21 din grup și cu numărul trei în România. Data de 7 noiembrie reprezintă data oficială a deschiderii de la Arad, eveniment care marchează prezența Austrotherm în regiunea Banat / Transilvania.

Fabrica creează aproximativ 20 de noi locuri de muncă. Austrotherm continuă să-și extindă poziția în România printre primii trei producători de materiale de izolație EPS și XPS. „Costurile de transport sunt un factor competitiv decisiv în România, până acum am lăsat literalmente bani pe drumul de livrare spre vest și, în special, de-a lungul Carpaților “, explică DI Gerald Prinzhorn, Director General al Grupului Austrotherm. Costul logistic fiind unul dintre motivele importante pentru alegerea locului de producție din Arad.

Preluarea capacității de producție a companiei Von Meister și utilizarea resurselor existente și a tehnologiei de producție au reprezentat o bună oportunitate pentru experții noștri de a optimiza capacitățile existente și de a introduce standardul de calitate Austrotherm. Izolația de înaltă calitate a crescut constant în România în ultimii trei ani. Există, de asemenea, un potențial în domeniul renovării termice, neutilizat încă.

Locațiile noastre din București și Horia sunt deja utilizate la capacitate maximă, iar cu punctul de lucru din Arad suntem nu numai mai aproape de clientul din vestul țării, dar putem asigura livrarea produselor la standarde Austrotherm într-un timp scurt și în această zonă. Formăm acum un triunghi geografic perfect pentru Austrotherm.img-20171109-wa0002