Avem (şi) poliţişti competenţi

1Comentariu
Avem (şi) poliţişti competenţi
În numele Bisericii Adventiste din Ghioroc, vreau să aduc un cuvânt de mulţumire şi de apreciere pentru profesionalismul şi operativitatea de care au dat dovadă organele de poliţie din Lipova şi Ghioroc pentru recuperarea bunurilor electronice în valoare de aproximativ 2.000 de euro, furate în noaptea de 12/13 noiembrie 2010 din biserică, în care a avut loc spargerea.

Pe scurt, relatez cele întâmplate.

În data de 13 noiembrie 2010, dimineaţa, când un enoriaş a ajuns la biserică pentru a aprinde focul, a găsit uşa de la intrare spartă. Intrând în interior, şi-a dat seama că a avut loc un furt şi a sunat la 112. Poliţiştii din Ghioroc au venit imediat şi au preluat cazul împreună cu poliţiştii din Lipova. De asemenea, pentru amprente, a venit cineva de la Criminalistică, de la Arad.

Timpul trecea foarte greu şi nimănui nu îi trecea prin minte că bunurile furate vor mai fi recuperate vreodată. Ne-am pierdut orice speranţă. După terminarea slujbei, la ora 12.00, după ce toată lumea a plecat acasă, am primit un telefon de la poliţie care ne anunţa faptul că bunurile au fost găsite şi să mergem să le recuperăm.

Am rămas uimiţi, nu doar noi, cei din biserică, ci toată comuna, de profesionalismul şi abilitatea acestor oameni care au acţionat rapid, fără să se odihnească, până la rezolvarea cazului.

Ne dăm seama că în poliţie există oameni competenţi care merită tot respectul şi încrederea tuturor cetăţenilor din Ghioroc şi Lipova. Daţi-mi voie să-i amintesc pe cei care au participat la acest caz, oameni pentru care avem toată stima. Din partea Poliţiei Ghioroc: agent şef principal Slăină Ioan (şef post Ghioroc), agent şef Bondea Nicolae. Din partea Poliţiei Lipova: comisar şef Muşat dumitru (şef Poliţie Lipova), comisar Lunga Ioan, agent şef Ciocoiu Marius, agent şef Surduean Eusebiu, agent şef Iacobescu Gheorghe.

Trăiască Poliţia Română!

BODNAR GRIGORE

GHIOROC1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor