Avem vicepreşedinte nou la Consiliul Judeţean Arad

De Alin Gherasim
Reactualizat la:
8Comentarii
Avem vicepreşedinte nou la Consiliul Judeţean Arad
© FOTO: A.Gherasim
Simona Stan este noul vicepreşedinte al CJA, având un mandat puţin mai lung de o lună de zile.

Consilierii judeţeni şi-au ales, în şedinţa de vineri, noul vicepreşedinte în persoana Simonei Stan, exact cum am anticipat deja. Cu toate că lupta nu a fost una foarte strânsă, în urma votului a ieşit la iveală că unul dintre consilierii aflaţi la Putere a trădat, punând ştampila pe candidatul Opoziţiei. Dar să o luăm de la început. Vineri, orele amiezii, şedinţă ordinară a Consiliului Judeţean Arad. Proiectul de hotărâre care a vizat alegerea noului vicepreşedinte a fost lăsat la urmă. După ce restul proiectelor au intrat prin „focul” votului, a venit şi rândul celui care a vizat alegerea unui vicepreşedinte. Au fost doi candidaţi, unul din partea PNL şi unul din partea PSD, respectiv Simona Stan şi Marius Sulincean. După stabilirea propunerilor pentru funcţia de vicepreşedinte, a fost luată o pauză pentru tipărirea buletinelor de vot. Au fost tipărite 30 de buletine, dar trei dintre ele au fost anulate pentru că aleşii judeţeni au fost absenţi. Aşadar, au fost 27 de voturi exprimate de către consilieri. 17 dintre ele au mers către Simona Stan, iar 10 către Marius Sulincean. Aşadar, Stan este noul vice al CJA până la alegerile locale din iunie. Totuşi, calculele pesediştilor au arătat că ar trebui să prindă numai nouă voturi, dar la numărătoare au ieşit 10 voturi pentru Sulincean. „Unul dintre penelişti a trădat”, a fost concluzia, printre zâmbete, a pesediştilor.

Vrea să îşi facă treaba

După ce a fost aleasă în funcţie, Simona Stan a luat loc la prezidiu, lângă Adrian Ţolea, vicepreşedintele cu atribuţii de preşedinte al CJA, şi a ţinut să le mulţumească celor care au votat-o. „Aş vrea să le mulţumesc colegilor mei, consilierii judeţeni, pentru faptul că mi-au acordat votul, că au avut încredere în mine. Îmi doresc ca în perioada următoare să îmi duc la îndeplinire toate atribuţiile. Şi spun asta bazându-mă pe faptul că am o experienţă de zece ani în administraţie. Voi colabora cu toţi şi sper să avem o colaborare bună”, a spus Simona Stan. Despre noua lui colegă a vorbit şi Ţolea, acesta declarând că „mă bucur că am reuşit să alegem un vicepreşedinte pentru că, până în acest moment, de la suspendarea fostului vicepreşedinte, am lucrat singur. Practic, din trei funcţii de conducere, preşedinte şi doi vicepreşedinţi, am rămas doar eu. Consider că pentru buna funcţionare a Consiliului Judeţean era obligatoriu să alegem un vicepreşedinte. Sunt convins că în cele aproximativ două luni pe care le avem până când va fi instalat noul Consiliu, Simona Stan şi cu mine vom face o echipă bună şi vom putea, împreună, să rezolvăm problemele pe care le avem la nivelul judeţului Arad”.8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor