BAC-ul „de toamnă”, la final

De Eugen Rogojan
BAC-ul „de toamnă”, la final
S-a încheiat Examenul de bacalaureat național, Sesiunea august-septembrie 2017. Rezultatele, mâine!

Astăzi, 31 august, s-a pus punct sesiunii „de toamnă” a Bacalaureatului, prin organizarea ultimei probe, cea de evaluare a competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională.

Fără incidente

Pe durata probelor de evaluare a competențelor, adică în perioada 25-31 august, nu au fost semnalate incidente, iar condițiile asigurate de către cele două centre de examen au fost conforme cu prevederile Metodologiei de organizare și desfășurare a examenului. Candidații au avut asigurată asistență medicală, au beneficiat de apă în sălile de examen și de un cadru adecvat derulării probelor.

Un eliminat

Singurul incident din cadrul Sesiunii august-septembrie a examenului s-a înregistrat în timpul probei scrise la Limba și literatura română, când un candidat a fost eliminat din examen, din cauza faptului că avea asupra sa telefonul mobil.

IȘJ mulțumește

Conform declarației inspectorului școlar Laura Nădăban, purtător de cuvânt al IȘJ Arad, „toți cei implicați în organizarea și desfășurarea Examenului de bacalaureat național, sesiunea august-septembrie 2017, au dat dovadă de responsabilitate, profesionalism și de o mobilizare exemplară pentru respectarea prevederilor Metodologiei de organizare și desfășurare. Inspectoratul Școlar Județean Arad mulțumește tuturor cadrelor didactice implicate: profesorilor asistenți, membrilor și președinților din centrele de examen și centrul zonal de evaluare pentru buna colaborare.”

Rezultatul

Mâine, 1 septembrie, rezultatele înainte de contestații vor fi afișate la sediile Centrelor de Examen, a Inspectoratului Școlar Județean și pe site-ul Ministerului Educației. Tot mâine vor fi depuse și contestațiile, urmând ca pe 6 septembrie să se afișeze rezultatele finale ale examenului.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !