Bacanu si-a facut Adunarea Generala!

De Andreea Pintea
Reactualizat la:
2Comentarii
Bacanu si-a facut Adunarea Generala!
ARAD. Preşedintele în exerciţiu al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad, Nicolae Băcanu – aşa cum se semnează pe toate actele, a dovedit că mai are sprijinul câtorva zeci de firme din cadrul CCIA Arad. În această dimineaţă, la Expo Arad Internaţional, s-au adunat între 25 şi 30 de persoane, reprezentând peste 45 de firme, care au ţinut să fie alături de Nicolae Băcanu în Adunarea Generală pe care acesta o convocase în urmă cu nouă zile.

Cea mai puternică susţinere a lui Băcanu a venit din partea lui Tudor Caracioni, omul de afaceri care a condus pentru ani buni de zile compania Contor Group, şi care făcea parte din ultima conducere aleasă a CCIA Arad. Cei prezenţi au primit câte o informare cu privire la: conflictul CCIA Arad – Camera de Comerţ a României, conflictul între gruparea ce îl susţine pe Nicolae Băcanu şi cea care îl susţine pe Gheorghe Seculici, precum şi o poziţie referitoare la evenimentele din ultimele zile dintre cele două tabere.

Probleme la intrare

Adunarea Generală nu a început fără probleme. Accesul la Expo Arad Internaţional a fost, iniţial, blocat, yala uşii principale fiind schimbată. Însă, Nicolae Băcanu şi-a adus aminte că are telecomanda de la uşa pentru accesul maşinilor şi astfel s-a putut intra în Expo, însă accesul în sala de conferinţe a fost din nou restricţionat, iar Adunarea a avut loc în hala A a Expo Internaţional, printre scheletele unor standuri ce nu au fost demolate de la ultimul târg. Mai mult, la un moment dat, un echipaj al poliţiei şi-a făcut apariţia în faţa complexului, agenţii explicând că au fost sesizaţi prin intermediul sistemului 112.

Decizii luate

Discuţiile au început cu o prezentare făcută de Nicolae Băcanu, atât a situaţiei conflictuale cu Bucureştiul, cât şi cu privire la conducerea interimară. „În data de 25 martie 2013 după ce s-a constatat şedinţa de colegiu nestatutară – acest aspect este consemnat de mine şi de încă trei membri ai colegiului, şi după închiderea şedinţei, cei cinci membri ai colegiului de conducere au rămas în sală, urmând să redacteze un document fals prin care revocă preşedintele şi doi vicepreşedinţi şi îşi împart funcţiile între ei”, a spus Băcanu. Mai mult, acesta a arătat că o conducere interimară nu poate fi decisă de Colegiul de conducere, decât de către Adunarea Generală.

În momentul votului, cei prezenţi au votat ca poziţia faţă de Camera României să fie în continuare una de atentă supraveghere, iar în ceea ce priveşte conducerea interimară s-a votat anularea deciziei de numire a interimatului, dar şi revocarea din Colegiul de conducere a domnilor: Gheorghe Seculici, Dan Micalacea şi Teodor Ardelean.

CITESTE SI:

Bacanu continua lupta: face maine Adunare Generala!

“Decapitarea” lui Bacanu salveaza Camera la Bucuresti2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor