Balul caritabil de Crăciun

Balul caritabil de Crăciun
ARAD – Balul de la Colegiul „E.G. Birta” a avut ca scop ajutorul pentru un copil bolnav de anemie aplastică

La Colegiul Naţional „Elena Ghiba Birta” a avut loc, zilele trecute. Balul Crăciunului, organizat de clasa a XI-a D cu implicarea celorlalte clase a XI-a, sub îndrumarea prof. Iancovici Alexandra.

Acest bal a avut un scop caritabil: ajutorarea unui copil grav bolnav, suferind de anemie aplastică. Vasile Gavriluţi este internat la Spitalul de copii din Timişoara de 3 luni şi are nevoie mare de ajutor, familia acestuia având o situaţie precară.

În programul balului au fost incluse diferite activităţi, printre care: interpretări de colinde,dansuri artistice, interpretarea unei piese de teatru şi alte momente interesante.

În aşteptarea Crăciunului, trupa de teatru Teatrix, de la palatul Copiilor, pregătită de Gabriela Pavel a conturat prin interpretarea piesei „Nu-l putem vedea pe Iisus” adevărata semnificaţie a Crăciunului.

Patru băieţi au realizat un moment interesant prin recitarea poeziei „Rânduri pentru Moş Crăciun” de Ion Minulescu în patru limbi diferite (română, engleză, franceză, germană).

Corul, dirijat de domului prof. Răzvan Surcel, a susţinut un frumos recital de colinzi, iar două fete au susţinut recitaluri la flaut, respectiv pian.

Dansurile au fost la fel de apreciate ca şi celelalte momente. Au dansat patru perechi de elevi din clasele a XI-a, patru perechi din clasa a IV-a şi o elevă din clasa a VII-a.

Toţi au realizat momente având un motiv bine întemeiat şi cu speranţa că în perioada acesta, când dorinţele se împlinesc, vor putea şi ei să îndeplinească acestui copil dorinţa de a fi sănătos cu ajutorul celor 1800 RON adunaţi cu prilejul acestui eveniment.

V.F.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !