Băsescu, vinul, micii, Nelu Ploieşteanu…

6Comentarii
Băsescu, vinul, micii, Nelu Ploieşteanu…
Arad - Chiar dacă în jur de trei sute de arădeni din cei 3500-4000 prezenţi în piaţa Avram Iancu, la Festivalul Vinului, s-au călcat literalmente în picioare ca să-l vadă mai de aproape sau chiar să-l atingă pe preşedintele Traian Băsescu, se poate spune că acesta a pierdut la mare diferenţă concursul cu micii, vinul şi maestrul Nelu Ploieşteanu, care a evoluat pe scena pe care a urcat şi Băsescu. 

Putem deduce acest lucru din faptul că doar puţini peste o sută au părăsit locaţia, pentru a-l însoţi pe preşedinte pe traseul până la Hotel continental, parcurs pe jos.

Şi de această dată SPP-iştii au fost terorizaţi de întoarcerile intempestive, pupăturile, îmbrăţişările etc. din arsenalul electoral al preşedintelui.

Chiar dacă unii cârcotaşi spuneau că naşul edilului şef al aradului a venit mai degrabă la FinFest decât la VinFest, nu a fost deloc aşa. „Băse” nu a scos un cuvinţel referitor la PD sau cu tentă electorală.

După ce a stabilit câştigătorul concursului, cu ajutorul Primei Doamne, s-a limitat la rolul de mesager al Uniunii Europene, vorbind despre importanţa capitală a semnării trataului de reformă al Uniunii Europene, care va înlocui, aproape sigur, nepopularul proiect al Constituţiei Europene.

Că oamenii s-au înghesuit mai degrabă la distracţie, decât din raţiuni politice, a demonstrat-o şi faptul că nimeni nu le-a avut treaba câtorva tinerei liberali care, tremurând ca varga, s-au achitat de sarcina de a-i face cadou lui Băsescu o „flotă” de câteva bărcuţe de hârtie, cu explicaţia scrisă pe o pancartă, scoasă la iveală, cu maximă prudenţă, doar în momentul în care erau siguri că sunt protejaţi, prin prezenţa masivă a forţelor de ordine . „Domnule preşedinte, am găsit o flotă la fel de valoroasă ca şi ultima” .

Desigur, la impresia generală nu putem omite „binecuvântările” şoferilor, din cauza blocării circulaţiei, la ieşirea din piaţă, traversarea străzii de către întregul alai durând câteva minute bune.

S.T.6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor