Bătaie ONG-istică pe 20.000 de euro

De Diana Dutu
Reactualizat la:
2Comentarii
Bătaie ONG-istică pe 20.000 de euro
Acţiunea a fost declanşată de Direcţia de Asistenţă Socială. Participă doar organizaţiile care se ocupă de persoane cu dizabilități.

ARAD. Vă informam în urmă cu o lună despre „donaţia” de 20.000 de euro pe care Primăria Arad o face unui ONG, prin intermediul unei tranzacţii imobiliare al cărei obiect îl constituie fosta creşă UTA de lângă stadion. Practic, Primăria a cumpărat creşa de la proprietarul imobilului (SC UTA SA), iar compania s-a angajat să doneze „suma netă astfel obţinută cu titlu de preţ (20.000 de euro) către o organizaţie neguvernamentală de tip ONG parteneră a Direcţiei de Asistenţă Socială a Municipiului Arad”.

Cine este ONG-ul care a câştigat lozul cel mare? Ne-am interesat şi acum o lună, am făcut-o şi acum. Dacă înainte de parafarea tranzacţiei, Primăria ne informa că „Direcţia de Asistenţă Socială Arad nu a stabilit încă organizaţia neguvernamentală căreia urmează să-i fie donată suma de 20.000 de euro, dar cu siguranţă banii vor fi direcţionaţi spre domenii unde este mai mare nevoie de ei”, acum avem noi detalii: „În cursul zilei de ieri (marţi, 8 octombrie-n.r.) a avut loc o întâlnire între reprezentații Primăriei, ai Direcției de Asistență Socială Arad și ai organizațiilor nonguvernamentale care activează în domeniul persoanelor cu dizabilități. S-a convenit ca până în 14 octombrie ONG-urile interesate să acceseze cei 20.000 de euro să depună câte un proiect. În 15 octombrie se va organiza o noua întâlnire, dar de această dată numai cu ONG-urile care au depus proiecte” – a detaliat pentru Jurnal arădean/ Aradon Ralu Cotrău, purtător de cuvânt al Primăriei Municipiului Arad. Aşadar, mai avem de aşteptat până să aflăm numele organizaţiei care se va îmbogăţi cu 20.000 de euro, precum şi planurile acesteia…

Primăria Arad „oferă” 20.000 de euro unui ONG2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor