Bătălie cu peste 100 de candidaţi

2Comentarii
Bătălie cu peste 100 de candidaţi
Bătălie cu peste 100 de candidaţi
ARAD – Peste 100 de proiecte au fost depuse pentru cele 14 miliarde de lei scoase la bătaie de Primărie.

Dacă în urmă cu o săptămână asociaţiile sportive şi de tineret nu păreau interesate de oferta Primăriei Arad, care le punea bani pe tavă, la termenul limită, bătălia pentru cele 14 miliarde de lei vechi oferiţi de Municipalitate se dovedeşte a fi una dură.

La expirarea termenului limită de depunere a proiectelor pentru acordarea de fonduri nerambursabile pentru activităţi de tineret – cultural artistice, sporturi de masă, peste 100 de dosare au fost depuse la sediul Primăriei Arad.

58 de proiecte se vor bate pentru cele trei miliarde de lei vechi planificaţi de executiv pentru activităţile cultural-sportive, 26 de asociaţii şi ONG-uri se vor lupta pentru cele şapte miliarde destinate sportului de performanţă, 11 organizaţii încearcă să câştige milionul pus deoparte de executiv pentru sportul de masă, în timp ce 13 organizaţii de tineret se vor bate pentru cele trei miliarde destinate lor.

Finalul, în mai

„S-a depus un număr dublu de dosare faţă de anul trecut, când, din păcate, organizaţiile nu s-au înghesuit la banii oferiţi de Primăria Arad, ci chiar au rămas sume necheltuite”, ne-a declarat Corina Drăghici.

Tot potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Arad, proiectele depuse de organizaţiile non-profit mai trebuie să treacă, până să obţină banii,  de verificarea comisiei desemnate în acest sens, caz în care se examinează eligibilitatea proiectelor, după care va urma punctarea proiectelor, în funcţie de grilele de evaluare şi întocmirea clasamentului, în funcţie de notele obţinute de proiectele care candidează la banii Primăriei Arad.

„Până la mijlocul lunii mai sperăm să avem elaborată lista cu proiectele care vor fi finanţate cu aceste fonduri nerambursabile”, a punctat Corina Drăghici.

Asociaţiile interesate să acceseze banii municipalităţii şi-au putut depune proiectele până pe data de 18 aprilie.

A.B.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor