Bazele sportive, o promisiune respectată

De Daniel Scridon
Bazele sportive, o promisiune respectată
Un motiv de mândrie pentru primarul Ilie Cheşa este existenţa celor trei echipe de fotbal în Campionatul Judeţean, Secusigiu fiind unica comună din judeţ care se poate lăuda cu o astfel de prezenţă în peisajul sportului rege judeţean. O astfel de prezenţă obligă, motiv pentru care Ilie Cheşa a investit în amenajarea bazelor sportive şi asigurarea materialelor necesare desfăşurării competiţiei.

Astfel, bazele sportive de la Secusigiu şi Munar au suferit serioase îmbunătăţiri, aşa cum ne spune primarul Ilie Cheşa: „Avem mulţi tineri iubitori ai fotbalului, care mi-au solicitat să mă ocup şi de bazele sportive. Am izbutit amenajarea vestiarelor la terenurile din Secusigiu şi Munar. Există băi moderne, toalete şi duşuri, tot confortul într-un cuvânt. De asemenea am reuşit să îngrădim terenul din Munar, pe care l-am dotat cu bănci de rezerve moderne, inclusiv pentru observator”.

Echipament nou

O altă cerinţă a practicanţilor fotbalului de la Forest Oil Sp German, Voinţa Munar şi Gloria Secusigiu a fost îndeplinită de primarul Ilie Cheşa. „Fiecare echipă a primit câte două rânduri de echipament complet, dar şi materiale sportive, precum plase la porţi, fanioane şi mingi. De asemenea am achiziţionat un tractoraş pentru tuns iarba, atât de util pentru a da o altfel de imagine terenurilor din comuna noastră. Investiţiile în bazele sportive din Secusigiu, Sp. German şi Munar vor continua şi pe viitor, funcţie de nivelul eşalonului în care vom evolua” – a mai punctat Ilie Cheşa.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !