„Belvedere”

„Belvedere”
ARAD. Teatrul Clasic „Ioan Slavici” Arad prezintă, marţi, 7 decembrie, ora 19, în sala Studio, spectacolul „Belvedere” de Ana-Maria Bamberger; Regia – Liana Ceterchi; Decorul şi costumele – Onisim Colta Ana-Maria Bamberger s-a născut la Bucureşti, este doctor în ştiinţe medicale cu o carieră academică şi lucrează în cadrul Facultăţii de Medicină din Hamburg.

Piesele Anei-Maria Bamberger, scrise cu „nerv şi fior dramatic” se bucură de succes de public şi critică, nu numai în România, ci şi pe plan internaţional, fiind montate şi invitate pe scene din Germania, Israel, Canada şi Statele Unite ale Americii.

În spectacolul teatrului arădean, pus în scenă de Liana Ceterchi, Antonia, o scriitoare pe cât de celebră, pe atât de excentrică, fumează dezlegând cuvinte încrucişate în patul ei dintr-o rezervă a clinicii de psihiatrie BELVEDERE. Dr. Surdu, psihiatrul, o întrerupe din aceste activităţi iar Antonia îi reproşează că o ţine închisă în clinică împotriva voinţei ei pentru a o include într-o lucrare ştiinţifică despre halucinaţii şi scriitori celebri. Antonia primeşte o vizită nea?teptată: un domn, pe nume Eugen, apare în uşă cu un buchet de flori pretinzând că o cunoaşte…

JA-V.F.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !