Beniamin Vărcuş: Voi demonta în instanţă afirmaţiile calomnioase ale lui Gheorghe Falcă

De Simion Todoca
4Comentarii
Beniamin Vărcuş: Voi demonta în instanţă afirmaţiile calomnioase ale lui Gheorghe Falcă
© Beniamin Vărcuş Foto: JA
Liderul grupului PSD-Alde din CLM, Beniamin Vărcuş, se întreabă „până unde poate merge lanţul de minciuni şi calomnii, împrăştiate de Gheorghe Falcă în presă. Mai ales când ele îmbracă forme penale”.

Consilierul social-democrat este hotărât să-l acţioneze în judecată pe primarul Aradului , care l-a acuzat că ar fi sesizat instituţii ale statului pentru a efectua controale cu prilejul unor acţiuni din cadrul Zilelor Aradului.

„NU! Sigur că nu am interpelat inistituţiile pe care le menţionează primarul, DSV (ANSVSA) respectiv ANAF, pentru a efectua controalele de care se tem atât de mult Falcă şi Iustin Cionca. Acesta din urmă mergea la începutul săptămânii până la a încuraja evaziunea fiscală printr-o decalaraţie iresponsabilă în care vorbea despre presiuni imaginare ale PSD. Tare mă întreb, de ce vă este frică domnilor de instituţiile de control ale Statului?

Dar pentru a-l aduce pe Gheorghe Falcă la realitate şi pentru a prezenta cetăţenilor ADEVĂRUL, am solicitat instituţiilor în cauză, adică DSV şi ANAF, să elibereze dovada în scris că NU am cerut instituirea acelor controale. Nici nu aveam cum, pentru că nu îmi stă în caracter să exercit presiuni politice, ori de altă natură, faţă de instituţii de control care trebuie să îşi facă datoria în mod independent şi transparent.

Îl mai asigur pe Falcă Gheorghe că răbufnirea sa publică, pe care o pun pe seama subţierii stratului de ozon şi a temperaturilor ridicate, nu va rămâne fără consecinţe. Mă voi adresa negreşit Justiţiei pentru a se pronunţa cu privire la afirmaţiile sale calomnioase. Şi o voi face în mod argumentat şi cu dovezile pe masă !”, afirmă consilierul local municipal PSD Beniamin Vârcuş.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor