Betonezi uşor cu Zemix Beton!

Reactualizat la:
Betonezi uşor cu Zemix Beton!
ADVERTORIAL. Cine este Zemix? Zemix Beton – membru al Phoenix Group reprezintă singura staţie de beton ecologică din Arad si a fost inaugurată în anul 2012.

Este cel mai nou membru al grupului de firme Phoenix Group, activ pe piata constructiilor încă din anul 1991. Echipa Zemix Beton este formată din 14 persoane şi este condusă de o femeie încă de la înfiinţare.

In prezent atât Zemix Beton cât şi Gi Motor activeză şi colaboreză în domeniul construcţiilor în judeţul Arad. Printre cele mai recente şi importante proiecte amintim: Arad Plaza, santier Edrinks, staţiile de epurare Santana si Curtici; statie epurare Buteni,; Urbanna Mures Residence, Stadion UTA; Palatul Copiilor; Bazin Polo din Subcetate; etc.

De ce au ales clienţii noştri Zemix Beton?

Deoarece tehnologia utilizată în prepararea betonului respectă cele mai stricte standarde cu privire la protejarea mediului înconjurător, reciclarea rezidurilor de beton proaspăt şi refolosirea apelor reziduale. Deoarece există un istoric de peste 20 de ani în domeniul construcţiilor prin Gi Motor, lucrări finalizate cu succes, colaborări de durată şi numeroase parteneriate.

Unul dintre principalele obiective ale grupului şi implicit a lui Zemix Beton este acela de a deveni cei mai de încredere jucători pe piaţa producţiei de betoane, a construcţiilor şi imobiliarelor.

Ce îmbunătăţiri au fost aduse la staţie?

Începutul anului la Zemix a înseamnat în primul rând o creştere a parcului auto fiabil.Astfel cele 7 autobetoniere cu capacitate de 9 şi 10 mc şi 2 autopompe cu braţ de 18-32 ml, pentru a pune la dispoziţia clienţilor şi activitatea specifică necesară transportului de beton.


zemix-1www.zemix.ro

Adresa: Str. Campul Linistii Nr.8 Arad, Romania

Tel: +40 725 553 377

Email: office@zemix.ro