Bianca Găicean, pas înainte pentru funcţia de director în cadrul CAS Arad

De Diana Dutu
Bianca Găicean, pas înainte pentru funcţia de director în cadrul CAS Arad
© Jr. Bianca Găicean FOTO: D.D.
La fel ca preşedintele-director general Gheorghe Domşa, şi directorul de contractări Bianca Găicean a făcut un pas important pentru a rămâne la conducerea Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Arad. Ea a fost declarată admisă la proba scrisă a concursului organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) pentru ocuparea postului de director executiv al Direcţiei Relaţii Contractuale din cadrul CAS Arad.

Examenul a avut loc la începutul acestei săptămâni, alături de postul din Arad fiind scoase la concurs funcţii similare din Alba, Bihor, Braşov şi Constanţa. Opt candidaţi s-au înscris în competiţia pentru cele cinci posturi. Bianca Găicean nu a avut contracandidat. Doi dintre cei opt au fost respinşi în urma selecţiei dosarelor (amândoi, candidaţi pentru CAS Constanţa). Alţi doi nu au reuşit să obţină punctajul minim necesar pentru a fi declaraţi admişi la proba scrisă (câte unul din Braşov şi Constanţa). Aşadar, doar patru candidaţi – între care şi Bianca Găicean – au reuşit să promoveze în etapa următoare a concursului: susţinerea interviului. Această probă se desfăşoară joi, 18 mai, la sediul ANFP.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !