Bilanț de final de an la CCIA

De Valentin Goran
1Comentariu
Bilanț la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, la final de 2015. A fost anul în care Camera a împlinit 25 de ani de la reînfiinţare – perioadă în care a venit în sprijinul mediului de afaceri local.

Printre reușitele anului, conducerea CCIA a punctat derularea unui amplu și complex program de informare şi instruire a firmelor cu privire la reglementările europene şi naţionale din diverse sectoare de activitate, prin organizarea unui număr de şase cursuri autorizate de către Autoritatea Naţională pentru Calificări şi zece seminarii, promovând internaţionalizarea afacerilor prin colaborări cu structurile străine. Tot la capitolul relații internaționale, CCIA a primit vizita unor oficiali din Austria, Belarus, Indonezia şi Serbia care și-au manifestat interesul pentru economia Aradului. Și tot la capitolul reușite trebuie menționată stabilitatea financiară a camerei.

Târguri și evenimente

În acest an au fost organizate zece târguri de succes care au avut loc în pavilioanele expoziționale ale CCIA, cu peste 50.000 vizitatori şi peste 1.000 de firme participante din România, Ungaria, Germania, Italia, Franţa, Austria, Grecia, Polonia şi Slovenia. De asemenea, Expo Arad a fost locul în care s-au desfășurat alte 32 de evenimente private și expoziții.

Parteneriate

Un accent important s-a pus pe parteneriatele şi colaborările cu autorităţi ale administraţiei locale, asociaţii profesionale (Asociaţia de Sudură din România, Asociatia Județeană a Gospodarilor Maghiari Arad, Inspectoratul Teritorial de Muncă Arad, Consiliul Concurenței, AFIR, AJOFM, DGASP, CECCAR) universităţi (UVVG) şi instituţii de învăţământ preuniversitar (Colegiul Economic Arad), instituţii şi agenţii guvernamentale, ONG-uri.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor