Bilanţul Box Club UVVG pe 2007 în pericol !

Bilanţul Box Club UVVG pe 2007 în pericol !
Bilanţul Box Club UVVG pe 2007 în pericol !
ARAD – Plecaţi spre Câmpulung Muscel cu dorinţa mărturisită de a obţine o medalie, AdolfIvanovici şi-a depăşit „planul”, întorcându-se acasă cu trei medalii, câte una din fiecare culoare.

Să le reamintim: aur – Ioana Tolca, argint – Adriana Horvath şi bronz – CristinaIvanovici. Adăugându-le la zestrea anterioară, Box Club UVVG Arad a atins „cota 10” şi are toate şansele să stabilească un nou record, după excelentul an 2007, încheiat cu 16 medalii naţionale.

* Pecica, la picioarele unor fete

De la destrămarea echipei de fotbal West Petrom, despre Pecica sportivă s-a vorbit prea puţin. Pentru a scoate acest oraş din anonimat a fost nevoie de două localnice (Ioana Tolca şi Adriana Horvath) şi de o fiică adoptivă (Cristina Ivanovici) şi de performanţe lor extraordinare din ringul de box. Merite au şi primarul Iustin Cionca şi viceprimarul PetruAntal, care au acordat sprijin total „nobilei arte”. Şi au promis că o vor face şi în viitor.

„Sunt mulţumit de recolta obţinută la „naţionalele” de fete. Păcat de Anamaria Maier, care a avut ghinionul de a întâlni în meciul pentru o medalie pe campioana en-titre, în faţa căreia a trebuit să se recunoască învinsă” – a descris Ivanovici „episodul Câmpulung Muscel”. Care a mai ţinut să scoată în evidenţa excelenta colaborare cu Nelu Bulzan,Dionisie Szekely şi Adrian Faur.

* Viitoarele competiţii

Luna mai este una plină pentru Box Club UVVG. Pe 17 mai, cei mai valoroşi pugilişti pregătiţi de Adolf Ivanovici şi Dionisie Szekely vor urca în ringul de la „Polivalentă”, într-o gală-spectacol cu participarea lotului naţional al Germaniei.

Trei zile mai târziu, Pecica va fi sub asaltul pumnilor unei gale amicale, pentru ca pe 24 mai, cei mai buni juniori să participe la finala C.N. de la Turceni.

D.S.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !