Bilete pentru pensionari

1Comentariu
Bilete pentru pensionari
Pentru odihnă şi tratament în 2008, vârstnicii trebuie să se adreseze Casei de Pensii.

Casa Judeţeană de Pensii (CJP) preia deja cererile pentru biletele de tratament de anul viitor. Depunerea acestora se poate face până la 1 martie 2008, fie direct, la sediul CJP Arad, fie prin poştă. „În vederea rezolvării cererilor în proporţie cât mai mare şi a valorificării tuturor biletelor repartizate pentru anul 2008 la nivelul judeţului Arad, îi rog pe solicitanţi – pensionari şi asiguraţi în sistemul de asigurări sociale de stat – să menţioneze două-trei staţiuni şi un număr de telefon unde pot fi anunţaţi de eventuale suplimentări.

De asemenea, îi rog să solicite bilete pe parcursul întregului an, nu doar pe perioada verii” – subliniază Mihaea Vasil, director al CJP Arad. Ea mai precizează că vor avea prioritate pensionarii care nu au beneficiat de bilete de tratament în anul 2007. De asemenea, pentru perioada 15 iunie-15 septembrie, se vor acorda cu prioritate bilete de tratament asiguraţilor sistemului de asigurări sociale de stat. În acest sens, solicitanţii vor menţiona şi o altă perioadă în afara acestui interval, în care doresc a fi repartizaţi.

În cursul anului 2007, judeţului Arad i-au fost repartizate 8560 de bilete de odihnă şi tratament destinate pensionarilor şi asiguraţilor în sistemul de asigurări sociale de stat. Dintre acestea, au fost valorificate 7987 – cele nevalorificate datând de la începutul şi sfârşitul anului. „Dat fiind că bugetul pe anul 2008 nu a fost aprobat, încă nu se ştie câte bilete vom avea repartizate pentru anul viitor” – încheie Mihaela Vasil.

Documente necesare

*Cerere tip

*Copie de pe actul de identitate

*Copie de pe cuponul de pensie (adeverinţă venit tipizată)

*Recomandare medială Cei care locuiesc în localităţi din judeţ şi vor să trimită aceste documente prin poştă, îşi pot procura cererea tip de la primăria localităţii de domiciliu.

D.D.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor