Black Friday la Farmacia Auto (P)

Black Friday la Farmacia Auto (P)
ARAD. Arădenii care au nevoie de piese auto, care au probleme cu becurile de la maşină sau care vor, pur şi simplu, să îşi achiziţioneze diverse consumabile sau accesorii pentru maşina lor, au o şansă care poate fi întâlnită o singură dată la un an de zile.

Farmacia Auto, de pe strada Poetului, numărul 85, anunţă reduceri de 10 la sută la toate produsele din magazin, indiferent de valoarea lor. Vineri, 31 octombrie, de la ora 9:00, arădenii vor putea să îşi cumpere cu reduceri de 10 la sută uleiuri, filtre şi piese auto, orice tip de becuri, ştergătoare, huse de volan, vopsea spray, baterii Rombat sau Varta, furtune de combustibil de diferite feluri, stopuri, faruri, toate tipurile de antigel, lichid de parbriz, oglinzi interioare şi multe alte consumabile, atât pentru modelele Dacia, cât şi pentru maşinile străine.

farmacia 12

„Îi aşteptăm pe arădeni în magazin în primul rând pentru a bea o cafea împreună. Aşa putem vorbi despre ce caută fiecare să cumpere. Produsele noastre sunt printre cele mai ieftine de pe piaţă şi de foarte bună calitate. Încercăm să menţinem un standard ridicat în ceea ce priveşte calitatea. În plus, nu există nicio piesă pentru modelele Dacia de care să nu putem face rost”, a spus Robert Polonyi, şeful de magazin. Aşa că cei care vor să îşi cumpere piese ieftine şi de calitate sunt aşteptaţi vineri, de la ora 9:00 şi până la ora 19:00, la Farmacia Auto de pe strada Poetului.