BLACK FRIDAY LA FLUIDIX! 20% off la orice produs!

Reactualizat la:
BLACK FRIDAY LA FLUIDIX! 20% off la orice produs!
ADVERTORIAL. Pentru marea majoritate e Vinerea Neagră. La Fluidix ziua de 24.11.2017 e, de fapt, cea mai colorată zi de vineri din an.

Reducerea e semnificativă: 20% la orice produs!

Vă reamintim că la Fluidix găsiți vopsele, accesorii și finisaje de calitate, precum și consiliere specializată în alegerea celor mai bune produse în funcție de lucrarea pe care o executați. De asemenea, toate cele trei magazine Fluidix sunt dotate cu aparate profesionale la ultimele standarde pentru a garanta întocmai nuanța pe care o doriți.

Vă prezentăm mai jos o selecție a produselor noastre de top pe care le puteți achiziționa vineri 24.11.2017, doar la Fluidix, la cel mai bun preț din acest an:

Smalto Profesional este o vopsea economică pentru uz profesional pe bază de apă, pentru uz interior. Are o putere deosebită de ”ascundere”, un grad ridicat de alb, un miros scăzut și o rezistență foarte bună la spălare. E disponibilă în variante de 3, 9 sau 15 l.

Varianta de 15 l va avea un preț special de Black Friday de 148 de lei, în loc de 185 de lei cât e prețul standard.smalto-professional

Duraziv Climaprotect cu kauciuc – tencuială decorativă structurată este ideală pentru decorarea fațadelor, ca strat de finisare și protecție a sistemelor termoizolante. Este recomandată în special în medii supuse unor condiții climatice ostile sau poluării, ce impun un finisaj ușor de întreținut pe termen lung. O recomandă rezistența ridicată la crăpături sau exfoliere, uzuri ori zgâriere, la spălare cu jet de presiune, aderența deosebită, aplicarea ușoară și stabilitatea culorii pe termen lung. Se poate colora conform paletarului.

O găsiți de Black Friday la 119,2 lei, în loc de 149 de lei la varianta de 25 de kg.duraziv-tds-clima-protect-tencuiala-decorativa-structurata

Duraziv Standard cu silicon – tencuială decorativă structurată este ideală pentru decorarea și protecția fațadelor în condiții optime de preț-calitate și rezistență la umiditate. Se recomandă pentru finisarea decorativă și de protecție a suprafețelor minerale exterioare și interioare.

Prețul de numai 71,2 de lei de Black Friday e ideal pentru proprietățile pe care le are.duraziv-standard-cu-silicon

Dulux Latex Matt este o vopsea lavabilă albă, pe bază de latex, pentru decorarea suprafețelor interioare – pereți și tavane. Este realizată pe baza unei tehnologii moderne – Diamond Technology, astfel dispersia de calitate superioară formează un strat durabil cu rezistență sporită la spălare și conferă suprafețelor o finisare perfectă.

Nu ratați prețul special de Black Friday de 108 lei în loc de 135 de lei, pentru varianta de 10 l!dulux-latex-matt

Dulux Trade Diamond Matt este o vopsea lavabilă destinată decorării suprafețelor interioare, cu o rezistență foarte mare la uzură, petele putând fi îndepărtate cu ușurință, fără a afecta culoarea sau aspectul suprafeței. O gamă foarte extinsă de culori și peste 10 000 de nuanțe vă stau la dispoziție .

Încercați varianta de 5 l la un preț special de Black Friday de doar 50,4 lei!dulux-trade-diamond-matt

Oferta e valabilă doar în data de 24.11.2017 LA TOATE PRODUSELE comercializate în cele 3 magazine Fluidix și se aplică inclusiv la comenzile online plasate în aceeași zi pe www.fluidix.ro!

 

MAGAZINE:

Magazin Str. Petru Rareș, Nr. 114, Telefon: 0357 437 906 | 0753 575 520 | 0753 591 781 – Cristian Hora

Magazin Str. Mărășești, Nr. 9, Telefon: 0724 558 037 | 0773 380 120 – Călin Brădean & Andrei Muscan

Magazin Calea Radnei, Nr. 180, Telefon: 0753 542 472 – Adrian Stan