Blocuri lângă malul Mureşului

Blocuri lângă malul Mureşului
Consilierii locali vor decide mâine dacă sunt de acord cu construirea de noi blocuri în Micălaca, zona III.

Municipalitatea pune la cale realizarea mai multor blocuri în cartierul Micălaca, de acestă dată în zona III, în apropiere de magazinul Billa şi blocurile ANL.

Executivul local a subliniat în expunerea de motive pentru susţinerea proiectului: „Având în vedere că se mobilează un teren viran cu o construcţie complexă de locuinţe, spaţii comerciale , parcări , locuri de joacă pentru copii, cât şi a faptului că se ridică potenţialul arhitectural privind aspectul estetic şi încadrarea lui în ansamblul urban , considerăm oportună adoptarea unei hotărâri prin care să se aprobe Planul Urbanistic de Detaliu Zona Billa – Locuinţe beneficiar Primăria municipiului Arad„. S-a realizat deja un studiu pentru a se putea începe realizarea documentaţiei necesare. Documentele vor fi supuse aprobării Consiliului Local în cadrul şedinţei de mâine.

Studiul a fost întocmit în 2 variante datorită amplasamentului aflat în imediata apropriere a unor clădiri două sau patru etaje.

Prin studiul realizat se propune realizarea unor spaţii de locuit în clădiri cu opt nivele, spaţii comerciale la parter, terasă pietonală cu amenajări de mobilier urban, parcări în dreptul clădirilor propuse cât şi în zona adiacentă, locuri de joacă pentru copii şi spaţii verzi.

Simona Mazăre0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !