Bonificaţie majorată de la 5% la 10%

De Diana Dutu
6Comentarii
Bonificaţie majorată de la 5% la 10%
Pentru plata integrală a impozitelor pe clădiri, terenuri şi maşini, până la finele lunii martie.

Veste bună pentru arădenii obişnuiţi să plătească integral taxele şi impozitele locale până la finele lunii martie. Consilierii locali municipali au decis, în şedinţa ordinară de luni, majorarea bonificaţiei de la 5% la 10%. Bonificaţia se aplică atât pentru plata cu anticipaţie a impozitului pe clădiri şi terenuri, cât şi pentru plata cu anticipaţie a impozitului pe mijlocul de transport, datorat pentru întregul an de către contribuabili, persoane fizice, până la data de 31 martie a anului.

În ceea ce privește cuantumul impozitelor și taxelor ce urmează să fie plătite de arădeni anul viitor, acestea nu sunt majorate. „Cu toate acestea, este posibil ca unii cetăţeni să resimtă o uşoră creştere în cazul anumitor dări locale, generate de faptul că rata anuală a inflaţiei a urcat la 4,6%. Majorarea se va aplica, de exemplu, la impozitul pe clădiri rezidenţiale, la mijloace de transport cu o capacitate cilindrică mai mare de 2000 de centimetri cubi, precum şi la unele taxe cum ar fi cea de eliberare a certfificatului de urbanism, cea pentru eliberarea autorizaţiilor privind lucrările de racorduri şi branşamente la reţele publice de apă, canalizare, gaze, termice, energie electrică, telefonie şi televiziune prin cablu, taxa de eliberare a copiilor heliografice de pe planuri şi taxa de divorţ pe cale administrativă” – susţin reprezentanţii Primăriei.6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor