BOS Automotive Products România Arad premiat de VOLVO

Reactualizat la:
BOS Automotive Products România Arad premiat de VOLVO
ADVERTORIAL. BOS Automotive Products Romania SCS, Arad a îndeplinit toate cerințele VQE și prin urmare, a obținut premiul Volvo VQE.

Premiul de excelență în calitate Volvo Cars (VQE) recunoaște acei furnizori care obțin rezultate excelente în: capabilitatea sistemulului, capabilitatea procesului de producție, performanța continuă, performanța în lansarea de proiecte noi, îmbunătățirea continuă și orientare către client.

Obținerea și menținerea statutului VQE este o dovadă a faptului că locul de fabricație este printre cele mai bune din industrie. Fabricile certificate VQE sunt considerate furnizori preferențiali și vor fi luați în considerare pentru noile proiecte dezvoltate de VOLVO CAR Group în viitor. Parteneriatul dintre fabricile care dețin premiul VQE și Volvo Car Group este un factor cheie în furnizarea de produse de înaltă calitate care îndeplinesc și depășesc așteptările clienților noștri.

Ceremonia a avut loc în data de 11.07.2019 la sediul BOS Automotive Product Romania din Arad. Reprezentanții Volvo au înmânat premiul întregii echipe BOS care a contribuit la obținerea acestui rezultat extraordinar.

„Ne bucură faptul că eforturile susținute ale echipei BOS și produsele livrate de fabrica BOS Arad îndeplinesc întocmai cerințele exigente de calitate ale Volvo” spune d-na Florentina Petrescu, managerul de calitate al producătorului de componente auto arădean.

Grupul BOS este o companie germană de familie, cu mai mult de 110 de ani de istorie. Grupul internațional de companii are sediul în Germania, prezența la nivel global fiind în 19 locații, 12 țări cu mai mult de 7.000 de angajați. În Arad, BOS își desfășoară activitatea din anul 2002 cu peste 900 de angajați.

BOS produce sisteme de umbrire laterală, sisteme panoramice pentru plafonul mașinii, sisteme de protecție al portbagajului, plase de siguranță, cotiere, sisteme de transport pentru călătorie, sport și hobby.

Dacă doriți să faceți parte din echipa BOS așteptăm CV-ul dumneavoastră pe recrutare@bos.de

Taguri: , , ,