Bourgeois Residence, un proiect “chic” lansat în Arad

Reactualizat la:
Bourgeois Residence, un proiect “chic” lansat în Arad
Dezvoltat în cea mai bună zonă a oraşului de Wallberg Properties.

Începând cu această săptămână, Wallberg Properties, dezvoltatorul Arad Plaza, şi-a mărit portofoliul cu încă un proiect de referinţă: Bourgeois Residence. Amplasat pe strada 9 mai, în cea mai bună zonă rezidenţială a Aradului, Bourgeois Residence este un concept inovativ, deosebit, cu număr redus de apartamente, de serie limitată, o curajoasă reinterpretare arhitectonică Art-Nouveau, o adevarată casă burgheză modernă pentru burghezii moderni.

“Întregul proiect este deosebit, în primul rând prin locaţia lui pe malul Mureşului în cartierul de vile luxoase dintre Boul Roşu şi podul Traian. Este zona apreciată de arădeni ca fiind cea mai bună pentru locuit din întregul oraş, toate îţi sunt aproape, la doar câteva minute, e linişte şi locuieşti la doi paşi de faleză, unde te relaxezi la o plimbare, alergi sau te plimbi cu bicicleta împreună cu copiii.” spune Dorin Cura, CMO Wallberg.

poza interior articol

Alături de locaţia de excepţie, Bourgeois Residence este un concept arhitectural de excepţie, cu linii îndrăzneţe, deosebite, care sfidează monotonia şi se diferenţiază în peisajul urban arădean. Clădirea va oferi un standard ridicat de locuire şi este destinată familiilor, având doar 14 apartamente, majoritatea cu 3 camere. La ultimul nivel este amplasat un apartament penthouse cu terasă foarte generoasă, ai căror viitori proprietari se vor bucura de o vedere unică asupra Mureşului şi vor avea acces în apartament direct din ascensor.

“Cererea pentru acest proiect este foarte mare, chiar în prima zi am vândut două apartamente, astfel că mai sunt disponibile doar 12. Toate apartamentele se vor livra finisate la cheie, cu materiale de calitate superioară, iar proiectul va fi finalizat până în toamna anului viitor.”, a mai precizat Dorin Cura.

Cei interesaţi de aceste apartamente deosebite, construite “pour les connaisseurs”, sunt invitaţi să sune la 0737.405.405 sau să acceseze www.bourgeoisresidence.ro