Brinduşa Armanca, directoarea ICR Budapesta, premiata de Ministerul Culturii ungar

De Vasile Filip
Ministrul culturii ungar, L.Simon László în numele ministrului resurselor umane, Balog Zoltán şi în prezenţa E.S. d-lui Victor Micula, ambasadorul României la Budapesta, i-a înmânat Brînduşei Armanca, director ICR Budapesta, Distincţia culturală pentru contribuţia deosebită la cooperarea culturală româno-maghiară.

Ministrul culturii a apreciat excepţionala deschidere pe care ICR Budapesta a manifestat-o în ultimii şase ani prin programe de înalt nivel, dar şi prin contextul prietenesc care a stimulat dialogul cultural dintre cele două ţări. Ministrul a subliniat entuziasmul cu care Brînduşa Armanca s-a dedicat misiunii sale, precum şi consolidării relaţiilor europene în calitatea sa de preşedinte EUNIC-Hungary.

Prof.Dr. Brînduşa Armanca îşi încheie misiunea de diplomat cultural în Ungaria după şase ani glorioşi în care echipa de la ICR Budapesta a strâns în jurul programelor româneşti un public numeros şi prieteni fideli. ICR Budapesta a împlinit anul acesta 20 de ani, iar Filiala sa de la Seghedin a împlinit 5 ani de la fondare.

Cunoscută ca jurnalistă, profesor universitar, autoare a numeroase cărţi dintre care una tradusă în limba maghiară, membră a Uniunii Scriitorilor din România, Brînduşa Armanca se întoarce la prima iubire, Televiziunea Română.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !