Brutăria-patiseria-cofetăria BONTALENTI

Brutăria-patiseria-cofetăria BONTALENTI
ADVERTORIAL. Brutăria-patiseria-cofetăria BONTALENTI vă oferă produse de calitate, fără amelioratori, stabilizatori sau conservanți pentru dumneavoastră sau evenimentele din familie.

Toate produsele noastre sunt preparate din ingrediente proaspete și naturale.

Brutăria, laboratorul și primul punct de vânzare se află în Arad, Zimandu Nou 446, iar de acum ne puteți găsi și în Piața ,,Mihai Viteazul”, hala agroalimentară, standul 3.

col12

Puteți achiziționa orice fel de bunătăți:

  • torturi
  • prăjituri (savarine, amandine, prăjitura București, prăjituri asortate, prăjituri cu nucă, ciocolată, caramel, prăjitura Fantezia, etc)
  • sărățele
  • pâine cu maia fără drojdie, pâine țărănească, pâine graham
  • împletituri
  • cozonaci

col1

PÂINEA CU MAIA produsă de brutăria noastră este fără drojdie, conservanți, coloranți, stabilizatori sau E-uri.

Maiaua este un produs din făină şi apă care dospește în mod natural. Pâinea cu maia nu îngrașă, este sănătoasă, are o aromă distinctă și toti cei care au gustat-o o recunosc și o preferă.

Un avantaj al pâinii cu maia este că are un indice glicemic scăzut, fiind astfel o alegere foarte bună pentru persoanele diabetice.

Pentru cei care au intoleranţă la gluten, dar şi pentru copiii mici cărora nu li se recomandă încă produse cu gluten, pâinea cu maia este o alternativă potrivită, pentru că, prin fermentaţia cu maia proteinele din gluten sunt dezactivate parţial sau chiar total.

Deasemenea, pâinea cu maia este benefică și pentru flora intestinală.

whatsapp-image-2018-04-05-at-12-31-53-1

Pentru comenzi vă așteptăm în piața „Mihai Viteazul” sau la numerele de telefon: 0772-160.443, 0772-297.673

Vă așteptăm cu drag!