Bucuria de a învăţa în şcoală nouă

Bucuria de a învăţa în şcoală nouă
Inaugurarea noii şcoli generale din localitatea Horia, zi de sărbătoare pentru dacăli şi elevi.

Horia – Zilele trecute, la Şcoala generală din localitatea Horia au fost marcate de o emoţionantă sărbătoare: inaugurarea noului edificiu de învăţământ, a noii şcoli dotate cu toate cele necesare bunei funcţionări.

La inaugurare au participat elevii şcolii, cadrele didactice, părinţi ai elevilor, iar ca invitaţi, un grup de inspectori şcolari de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad, în frunte cu inspectorul general, prof. Marius Göndör.

De asemenea, primăria comunei Vladimirescu a fost prezentă prin primarul Ioan Crişan şi câţiva consilieri.

În deschiderea serbării inaugurale a vorbit prof. Florica Munteanu, directorul şcolii din Horia, care a remarcat implicarea inspectoratului şcolar, a primăriei, a părinţilor, a cadrelor didactice şi elevilor pentru înfăptuirea acestei realizări din localitatea Horia.

De menţionat că noua şcoală funcţionează pe locul vechii şcoli care datează de două secole. Doamna profesor-director s-a adresat elevilor spunându-le cum trebuie să mulţumească ei ctitorilor noului edificiu.

Adresându-se celor prezenţi, dl. prof. Marius Göndor a concluzionat că: „Fără şcoală n-o să putem să mergem înainte”.

Sărbătoarea a continuat cu un spectacol muzical-coregrafic dat de elevii şcolii care au interpretat o suită impresionantă de cântece şi dansuri, din care n-au lipsit entuziasmul adolescentin, nici umorul: „După bibliotecă / vrem la discotecă”.

O asemenea ocazie inaugurală este de dorit în cât mai multe  şcoli din judeţul nostru.

Petru M. Haş0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase