Bucurie de toamna

De Daniel Scridon
Reactualizat la:
Bucurie de toamna
Elevii clasei a III – a A Step by Step, de la Şcoala Gimnazială ,,Caius Iacob”Arad, sub îndrumarea învăţătoarelor Nadia Popa şi Doina Oprea, au participat azi, 24 octombrie 2013, la Concursul Interşcolar ,,Cea mai înfricoşătoare sperietoare”, organizat în incinta Galleria Arad. Ni s-au alăturat si un grup de părinţi, care şi-au susţinut copiii în aceasta activitate.

Cu multă ingeniozitate şi creativitate, puse în valoare prin munca în grup, au reuşit să realizeze o sperietoare ,,stepistă”. Fiecare a lucrat, evidenţiind astfel bogăţia şi varietatea de culori specifice toamnei : brăţări din măceşe, nuci şi alune, ghirlande din frunze, flori din frunze şi pănuşi de porumb. Viu colorată, cu braţele larg deschise sperietoarea cuprinde în ea toată imaginaţia elevilor şi cunoştinţele lor despre anotimpul în care ne aflăm.

Ideea elevilor de a pune în practică cunoştinţele dobândite la orele de limba română a fost exprimată prin aplicarea pe cămaşa sperietorii a unei inimi, pentru a dovedi astfel că sperietoarea lor nu trebuie să-şi mai caute inima precum sperietoarea din ,,Vrăjitorul din Oz”.

Produsul final a oferit elevilor multă satisfacţie pentru efortul pe care l-au depus, dar şi dorinţa de a fi apreciată munca lor, dorinţă exprimată în versurile ce însoţesc sperietoarea :

Sperietoarea noastră e ,,stepistă”,

La Galleria va fi finalistă.

Este aici nu ca să vă speriaţi

Ci ca pe Facebook multe voturi să-i daţi”.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !