Bucurii cu maestrul Gheorghe Flueraş

Bucurii cu maestrul Gheorghe Flueraş
ARAD – Una dintre cele mai spectaculoase sarbători cu Personalităţi arădene a fost cea a maestrului Gheorghe Flueraş, din 17 decembrie 2010.

Aerul sărbătoresc de la Biblioteca Judeţeană adus de apropiatele sărbători ale iernii, cu mirajul colindelor şi al zăpezii, de pasiunea, dragostea înscrisă de-o viaţă şi cu viaţă pe portativ a sărbătoritului, dar şi firea sa caldă şi plăcută.

Maestrul a fost întâmpinat de sunetul flautului prof. Eva Balogh, de minunatele Voci de primăvară ale Lic. de Artă „Sabin Drăgoi”, conduşi de prof. Monica Milichi, de corişti ai bisericii Şega II, singurul cor pe care muzicianul îl mai dirijează, de familie, prieteni, şi de admiratori.

La oră de vârf, Sala Artă şi Multimedia a bibliotecii a fost înţesată de adulţi, fapt fără precedent. Anormal era să se întâmple altfel, dacă luăm în considerare notorietatea muzicianului, deşi trebuie semnalată, totuşi, din nou în astfel de cazuri, absenţa spiritului de breaslă (numai) al românilor şi al altora?!.

Făcând abstracţie de acest aspect şi nepermiţâmndu-i să umbrească momentul , alături de cei ce-l admiră şi iubesc cinstit, înconjurat de armonii sonore de care nu s-a despărţit niciodată şi care l-au hrănit şi inspirat, de o expoziţie de afişe vorbitoare despre meritele sale artistice, recunoscute în lume, maestrul Gheorhe Flueraş s-a simţit la bibliotecă, spre încântarea noastră, ca acasă.

Să ne trăiţi şi bucuraţi mulţi ani, maestre!0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !