Bucurii pentru copii

De Dan Lazar
Bucurii pentru copii
În ultima zi a acestei luni va avea loc evenimentul caritabil „Bucurii pentru copii”, organizat de Asociația Sharing Smiles.

Aflat la cea de-a treia ediție, acesta este dedicat strângerii de fonduri necesare desfășurării actvității asociației, o activitate unică în Arad prin complexitatea serviciilor pe care le oferă tuturor copiilor. Asociația funcționează sub forma unui club incluziv cu multiple activități în special pentru copii (unele sunt adresate însă și adulților), fără impunerea unei limite de vârstă: activități recreative și educative, activități de consiliere și terapie, acțiuni caritabile și alte activități conexe care sprijină incluziunea copiilor cu nevoi speciale.

De ce un astfel de club?
„Copiii care nu pot face faţă cerinţelor şcolare, cei care prezintă diverse forme şi niveluri de eşec şcolar sunt încă prea puţin cunoscuţi şi acceptaţi din punct de vedere psihopedagogic. Atitudinea cea mai frecventă manifestată faţă de aceştia din partea şcolii şi a societăţii în general este de subvalorizare – bazată în mare măsură pe lipsa de reuşită şi de competenţa şcolară. Clubul, prin esența tuturor acțiunilor, are caracter incluziv și se obligă să recunoască diferitele cerinţe educaţionale ale copiilor, să reacţioneze adecvat la acestea, să asigure o educaţie de calitate pentru toţi – șanse egale pentru o viață echilibrată și integrată natural în comunitate”, afirmă Lorena Magyar-Bundaș, președinte a asociației.

„Bazar” caritabil
Alături de ateliere de creație hand-made, de quilling, cu specific rusesc, de origami sau ateliere de art-décor prin tehnica decupaj, vedetele de televiziune: Tania Popa, Lora, Cove, Florin Ristei, Cristian Brancu, Diana Munteanu sau Majda Aboulumosha fac echipă și se implică donând diverse lucruri de valoare care vor face obiectul unei licitații deschise.
Organizatorii evenimentului caritabil „Bucurii pentru copii” vor oferi publicului prezent la Restaurant Laser, în 28 februarie, între orele 18.00 și 21.00 – intrarea liberă, un spectacol de muzică ușoară, muzică populară și dans modern. Cei care vor dori să doneze vor avea puse la dispoziție, sub forma unui bazar, obiecte diverse lucrate exclusiv manual, iar obiectele donate de artiști și vedetele de televiziune vă așteaptă să licitați pentru a intra în posesia lor.

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !