Buget cu avariile pornite

Buget cu avariile pornite
ARAD – AJOFM Arad ar putea rămâne, la final de an, din nou cu datorii la furnizorii de servicii şi utilităţi.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad a primit în acest an un buget specific perioadei de criză economică. Pe lângă diminuarea semnificativă a sumelor alocate diferitelor forme de subvenţionare a încadrărilor pe piaţa muncii, Agenţia a primit sume la limita supravieţuirii şi în ceea ce priveşte plata utilităţilor.

„În acest moment, suntem la zi cu toate plăţile, în ceea ce priveşte întreţinerea şi utilităţile aferente Agenţiei Judeţene, dar ne putem aştepta la orice. Dacă vom fi chibzuiţi şi vom economisi s-ar putea chiar să ne ajungă pentru întregul an, dar la fel de bine ne-am putea trezi la final de an că rămânem, din nou, datori la furnizorii noştri de servicii”, ne-a explicat Horia Ocolicean, director AJOFM Arad.

Restanţe onorate

În acest moment, directorul Agenţiei arădene ne-a spus că se pot plăti toate restanţele pe care le are AJOFM faţă de agenţii economici care au beneficiat anul trecut de diferite subvenţionări la încadrarea forţei de muncă. „Onorăm toate restanţele dar şi cererile înregistrate până în acest moment; ce vom face de acum înainte nu ştim”, mai spune Ocolicean.

Doar 72 din 664

Administraţiile din judeţ au dorit să profite din plin de prevederile Legii şomajului şi să încadreze personal pentru lucrările de interes public, beneficiind de subvenţionarea salariilor acestora. Din totalul de 664 de posturi subvenţionate, câte au fost înregistrate, practic cu bugetul actual vor putea fi sprijinite doar 74. Împărţirea celor 74 de slujbe se va face pentru cât mai mulţi solicitanţi, astfel că dacă o primărie a dorit 100 de posturi subvenţionate, va primi probabil patru-cinci, pentru a lăsa şi altora această şansă.

Va sugeram:

Mai multe locuri de munca in Arad.

Mai multe locuri de munca in Nadlac.

Mai multe locuri de munca in Ineu.

Mai multe locuri de munca in Pecica.

JA-A.P.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !