Caba: Dumnezeu ne-a dat liberul arbitru

De Simion Todoca
15Comentarii
Caba: Dumnezeu ne-a dat liberul arbitru
© Samuel Caba
Samuel Caba acuză partidele politice că au manipulat confesiunile religioase în interes propriu.

Pastorul Samuel Caba dorește să transmită tuturor arădenilor urări de sănătate și fericire, indiferent dacă, prin prisma religiei, sărbătoresc Sfintele Paști sau 1 Mai, Ziua Internațională a celor ce muncesc. Totodată, vrea să transmită un mesaj tuturor creștinilor arădeni, ba chiar și musulmanilor de la centrul de refugiați de la Horia, indiferent dacă vor rămâne atâția câți sunt sau, în virtutea angajamentului actualului primar, care a solicitat 15% din totalul cotei de migranți alocate României vor fi mai mulți, ca să justifice fondurile alocate pentru extindere.

„Dumnezeu este DOMNUL și ni s-a arătat nouă. Fie numele Domnului binecuvântat, de acum și până-n veac ! Știu că va fi greu să-i convingi pe refugiații de la Horia de acest adevăr, dar pe ceilalți semeni ai noștri, români, arădeni, avem obligația să-i convingem. După revoluție, forțele răului au încercat să-i dezbine pe creștini, folosindu-se de capii bisericilor, cărora le-au oferit diverse avantaje, pentru a-și convinge credincioșii că, votând o anume persoană sau un anume partid politic, vor aduce o creștere a bisericii respective. S-a dovedit că au mărturisit strâmb, iar cei care, prin voturile credincioșilor, au fost aleși să conducă, în loc de supuși ai lui Dumnezeu, au devenit supuși ai politicienilor farisei, aruncând vina asupra bisericilor. Poate că a fost o strategie, menită să slăbească încrederea în Dumnezeu.

Ca pastor, ca arădean, cred că a venit timpul ca noi, toți cei care credem în Hristos și în Sfânta Treime, să nu ne mai lăsăm manipulați de către cei care, chemați sau nechemați, se erijează în conducători ai bisericilor din care facem parte. Știți că diavolul pătrunde chiar și în biserică, sub formă de lumină? La fel au pătruns necredincioșii în Europa, la fel au pătruns indivizii puși pe hoție și distrugerea românismului în politica românească. Dacă nu înțelegem că nu trebuie să condamnăm un organism infestat la amputare, ci, dimpotrivă, să cauterizăm răul infiltrat, suntem pierduți.

Să nu uităm esențialul : prin acceptarea crucificării, Iisus Hristos ne-a oferit liberul arbitru. Nu șefii bisericilor noastre vor fi cei care vor decide în numele nostru, ci noi înșine! Ca slujitor al lui Dumnezeu, în calitate de pastor, fac un apel către toți cei care conduc biserici neoprotestante: nu vă mai vindeți niciunui partid politic! Nu le mai cereți credincioșilor să susțină atei infiltrați, cu sarcina de a slăbi încrederea în Dumnezeu! Deasemenea, le spun ortodocșilor: nu vă lăsați păcăliți de falși prooroci, de cei ce dau târcoale bisericilor fără a-și asuma un rol în biserică, un loc într-o biserică!!!

Le transmit tuturor arădenilor mesajul: Hristos a înviat! Și mi-aș dori să vă aud răspunsul: ADEVĂRAT A ÎNVIAT!

„Și a apărut deasupra Babilonului, scris cu litere de foc: MANE, TEKEL, FARES, măsurat, cântărit, împărțit. Aceasta este dorința mea pentru noi.”15Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor