Cabinete noi la „Veliciu”

De Vasile Filip
Cabinete noi la „Veliciu”
La Liceului Teoretic „Mihai Veliciu” Chișineu Criș, s-au inaugurat, ieri, două noi cabinete de specialitate.

CHIȘINEU CRIȘ. În cadrul unui proiect investițional demarat în luna septembrie 2013, firma Guala Pack Nădab – reprezentată de directorul general Mondin Claudio şi director Mladin Aniela – s-a angajat să finanțeze dotarea a două noi cabinete, unul de desen și altul de muzică, totul în valoare totală de 10.000 de euro. Banii primiți au fost atent gestionați pentru a acoperi atât costurile de reparații ale celor două săli de clasă, cât și dotarea acestora cu mobilier și materiale de ultimă oră, specifice uzului școlar.

Lucrările s-au desfășurat în prima parte a semestrului întâi a acestui an școlar, urmând ca, înaintea sărbătorilor de iarnă, elevii claselor a XI-a Științe și a XI-a Uman A să intre pentru prima oară în noile săli de clasă care acum, cu ajutorul sponsorilor, și-au câștigat titulatura de „Cabinetul de Desen Constantin Brâncuși”, respectiv „Cabinetul de Muzică George Enescu”.

Cea mai frumoasă zi a urmat însă marți, 21 ianuarie 2014, când atât sponsorii, cât și beneficiarii direcți sau indirecți ai acestui proiect s-au adunat pentru a celebra într-un cadru festiv sfințirea religioasă și inaugurarea oficială a celor două cabinete. La eveniment au participat un număr semnificativ de invitați de onoare: d-na director Aniela Mladin , director compartiment resurse umane, reprezentatul sponsorului, firma Guala Pack Nădab, d-nul viceprimar Tripa Ioan din partea adminsitrației locale, d-nul inspector teritorial Paul Barta din partea ISJ Arad,Prea Cucernicia Sa preot iconom stavrofor Savulov Livius, Prea Cucernicia Sa preot Iconom Stavrofor Lipovanu Cantemir din partea Bisericii Ortodoxe Romane, d-nul Dobra Adrian din partea Politiei orasului Chisineu Cris, d-nul Suteu Ilie din partea Jandarmeriei, d-nul Dănuț Ienășescu președintele Sindicatului Democratic Învățământ Arad și desigur, cadrele didactice și elevii liceului.

D-l director Cosmin Lipovanu, gazda evenimentului, a salutat cu emoție și entuziasm colaborarea dintre liceu și firma sponsor, spunând că prin intermediul acesteia ”dorim să asigurăm tinerilor noştri elevi posibilitatea de a se pregăti în mod real pentru viaţă şi pentru o carieră profesională, să le oferim o bază solidă de cunoştinţe şi oportunitatea de a alege în deplină cunoştinţă de cauză drumul pe care doresc să şi-l croiască în viitor”.

Evenimentul a continuat apoi cu tăierea oficială a panglicii inaugurale, cu înmânarea unei diplome de onoare d-nei director Aniela Mladin, în semn de recunoștință pentru implicarea și colaborarea deosebită care au legat astfel cele două instituții în ultimele luni, urmate apoi de un scurt moment artistic pregătit de elevii școlii!

Conducerea Liceului Teoretic ”Mihai Veliciu” dorește să mulțumească și pe această cale firmei Guala Pack Nădab pentru sprijinul și încrederea acordată, iar elevilor le urează să aibă parte de ore cât mai interactive și moderne în noile laboratoare!0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !