Călăii ajunși victime acuză securea

De Simion Todoca
Călăii ajunși victime acuză securea
Din păcate, am avut dreptate atunci când spuneam că recunoașterea și dezavuarea protocoalelor încheiate cu SRI de către celelalte instituții de represiune ale statului va servi la scăparea de pușcărie tocmai a celor care s-au folosit de binom/trinom în crâncenele bătălii politice. Rând pe rând, avocații marilor rechini băsiști care au distrus destine, au băgat după gratii oameni nevinovați, cer sus și tare anularea proceselor care au avut la bază informații și probe obținute de către SRI, dat fiind caracterul ilegal al protocoalelor.

Iată, celebra Camelia Bogdan, care a fost unealta Binomului și sluga preaplecată a lui Băsescu, călăul perfect al acestuia, nu vrea să accepte în ruptul capului că sistemul s-a lepădat de ea și a ejectat-o. Ea a trimis o solicitare către CSM și Inspecția Judiciară pentru declasificarea și comunicarea Protocolului încheiat între SRI și Inspecția Judiciară, dar și constatarea nulității Protocolului CSM-SRI, încheiat în anul 2012.

”Menționăm că existența acestui protocol reprezintă o ingerință în dreptul la viață privată al magistraților, consacrat de art.8 din Convenția pentru apărarea drepturilor omului și a libertăților fundamentale și de art.26 din Constituție”, spune Camelia Bogdan, care, pur și simplu, devoalează cruntele ilegalități, metodele profund inumane și imorale pe care ea însăși le-a utilizat cu vîrf și îndesat, sub comanda lui Băsescu și a „zeiței” Luluța Kovesi.

Ca și Camelia Bogdan sunt deja mulți și vor fi tot mai mulți, iar în numele justiției drepte și imparțiale vor scăpa de condamnări toți cei cărora sistemul le-a aplicat metodele aplicate de către ei înșiși pentru nenorocirea și nimicirea adversarilor politici. Călăii care au ajuns ei înșiși cu capetele pe butuc acuză securea! Credeți, cumva, că atunci când cer lovirea de nulitate a probelor și, în sonsecință, închiderea dosarelor, se referă la cei pe care ei înșiși, cu probe false și ilegale, cu mărturii și denunțuri mincinoase obținute prin șantaj și amenințare? Aiurea, ăia să putrezească mai departe prin pușcării, e ghinionul lor că nu au „spate” și bani!

În altă ordine de idei, nebunia aceasta a declasificărilor tuturor protocoalelor încheiate de către instituții ale statului este, mai mult ca sigur, dirijată în mare parte din exterior. Pur și simplu se atentează la siguranțastatului român. Dar, despre aceasta, cu altă ocazie

„Fostele cozi de topor ale statului paralel devoalează, practic. Ilegalitățile pe care le-au comis”

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !