Calimente dă-n judecată ANI

44Comentarii
Calimente dă-n judecată ANI
ARAD. După ce a respins acuzaţiile ANI, care a cerut cercetarea lui, pentru că ar fi minţit în declaraţia de avere, deputatul Mihai Calimente a prezentat presei respectiva declaraţie, explicând unde şi cum s-au strecurat erori, dar a venit şi cu elemente noi, aducând o serie de acuze şefului ANI, Cătălin Macovei, care a pus la cale o „făcătură” împotriva lui.

Motivul ar fi acela că deputatul a luat atitudine împotriva lui Macovei  „atunci când s-a dus cu aparatura de înregistrare pe el, ca să le facă un flagrant lui Roşca Stănescu şi Bogdan Chireac şi, văzând că nu i-a reuşit flagrantul, a folosit materialul înregistrat, în presă, ca să-i defăimeze pe cei doi”.Acesta, însă, spune Calimente, este doar un motiv în plus, adăugat la cel esenţial, respectiv la „vânarea” lui din cauza luărilor de poziţie, la televiziunile centrale, faţă de Traian Băsescu.

Scandalul continuă

„Scandalul în care a fost implicat fratele lui Băsescu nu este încheiat, ci continuă la Comisia de apărare, datele venind, de această dată, din Taiwan, de unde a fost trimisă muniţia. Am făcut un scandal monstru cu preşedintele Comisiei, care a afişat pe site-ul nostru un raport, din care ar rezulta că acest caz a fost încheiat.  Este un fals, făcut de către el, pentru că la Comisie nu s-a dat niciun raport, nu s-a votat nimic”. Având în vedere toate acestea, Calimente este decis să dea în judecată atât ANI cât şi revista „Caţavencu”, în care a fost publicat articolul pe baza căruia ANI şi-a început cercetările.

S.T.44Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor