Calin Bibart: “Imi doresc parlamentari ce vor binele Aradului”

9Comentarii
Călin Bibarţ
Călin Bibarţ
Cu Călin Bibarț despre șansele pe care le are la alegerile parlamentare din iarnă, dar mai ales despre atuul de a fi un om al locului.

JA. Domnule Bibarţ, suntem în linie dreaptă pentru alegerile parlamentare din 9 noiembrie. Cu ce „arme” intraţi în campanie?

Călin Bibarț. N-aș numi campania electorală o luptă în adevăratul sens al cuvântului. Eu nu lupt împotriva cuiva, ci pentru ceva, pentru cineva. Îmi doresc o campanie curată, în care să venim în faţa oamenilor cu ceea ce am făcut în viaţă, cu ceea ce putem face de acum înainte.

JA. Potrivit sondajelor, în Colegiul 4 lupta se dă între dumneavoastră și Mihăiţă Calimente…

C.B. Adică între fost și prezent, între prezent și viitor. Oamenii vor decide cine merită să îi reprezinte în Camera Deputaţilor. Cred că domnul Calimente și-a arătat măsura capacităţilor sale în cele trei mandate de deputat. Eu pot să ofer mai mult, iar activitatea mea profesională, inclusiv perioada în care am fost prefect, este un avantaj pentru mine.

JA. Aţi spus de fiecare dată că sunteţi un om al locului…

C.B. Născut la Ineu, părinţii fiind din Apateu, respectiv Cermei, pot afirma că sunt un om al locului, puternic ancorat în acest colegiu. Dacă adaug faptul că am făcut inclusiv armata la Ineu, am fost cununat la Biserica din Ineu, de răposatul preot Tulcan, pot spune că mă regăsesc în oamenii cărora le voi cere votul.

JA. E acesta un avantaj?

C.B. Pentru mine, da! Sunt un om moral, o persoană care pune principiile pe prim plan și încerc să las întotdeauna loc de bună ziua. Faptul că sunt originar din aceste locuri mă obligă să-mi respect promisiunile. Automat, toate promisiunile făcute le voi îndeplini. Educaţia mea, cei șapte ani de acasă, dobândiţi pe aceste meleaguri de la bunici, mă obligă la acest lucru. Un parlamentar nu are locul de muncă la București, ci trebuie să fie activ acolo unde oamenii l-au răsplătit cu încredere.

JA. Credeţi într-o clasă politică morală, în parlamentari reprezentativi?

C.B. Sunt obligat să cred! Îmi doresc parlamentari reprezentativi pentru judeţul nostru, parlamentari ce vor binele Aradului, oameni activi, care pot aduce un plus pentru cetăţeni. Cred că oamenii s-au săturat de promisiuni neonorate, de politică dusă la televizor și de certuri interminabile. Cetăţenii așteaptă să fie reprezentaţi de politicieni responsabili, care provin din rândul lor.

„Un parlamentar nu are locul de muncă la București, ci trebuie să fie activ acolo unde oamenii l-au răsplătit cu încredere”9Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor