Campanie de Conştientizare a Autismului

Campanie de Conştientizare a Autismului
ARAD. Specialiştii Centrului de Consiliere şi Asistenţă Specializată pentru Persoanele cu Tulburări de Spectru Autist şi Familiile Acestora din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad au derulat pe parcursul lunii aprilie o Campanie de Conştientizare a Autismului.

Este vorba despre o serie de workshop-uri susţinute în unităţile de învaţământ partenere din întreg judeţul: Gradiniţa P.P. 14 Arad, Liceul Teoretic „Adam Muller Guttenbrunn” Arad, Grădiniţa P.P. „Curcubeul Copiilor” Arad, Şcoala Gimnazială „Godo Mihaly” Dorobanţi, la care au participat peste 90 de cadre didactice din învăţământul şcolar şi preşcolar. Scopul campaniei a fost acela de informare a cadrelor didactice despre tulburarea de spectru autist şi asimilarea unor tehnici de lucru cu copiii diagnosticaţi cu autism sau cu cerinţe educaţionale speciale.
De la înfiinţare şi până în prezent, la Centrul de Consiliere şi Asistenţă Specializată pentru Persoanele cu Tulburări de Spectru Autist şi Familiile Acestora, au fost asistaţi şi îndrumaţi 56 de beneficiari. În prezent 18 copii şi familiile acestora se află în consiliere specializată.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !