Campanie pentru patrimoniu

Campanie pentru patrimoniu
ARAD – Proprietarii de imobile aflate pe lista obiectivelor de patrimoniu din judeţul Arad au obligaţia să întreţină construcţia.

Directorul coordonator al Direcţiei pentru Cultură, Culte şi Patrimoniul Cultural Naţional al judeţului Arad, Samuel Adrian Caba,  a fost sesizat asupra faptului că unele faţade de clădiri de patrimoniu din municipiu, aflate în stare avansată de degradare, au căzut peste trotuar, punând în pericol siguranţa trecătorilor. Printre competenţele conferite de lege Direcţiei pentru Cultură, Culte şi Patrimoniul Cultural Naţional al judeţului Arad nu figurează asigurarea de fonduri pentru renovarea faţadelor acestui gen de imobile.

„Pentru a evita pe viitor astfel de evenimente neplăcute, care pot pune în pericol siguranţa cetăţenilor, am decis să demarăm o campanie susţinută de re-informare a tuturor proprietarilor de astfel de imobile asupra drepturilor dar şi obligaţiilor care le revin în conformitate cu legislaţia în vigoare şi, în special, cu prevederile Legii nr. 422 din anul 2001, republicată”, ne-a informat – în conferinţa de presă – Samuel Adrian Caba. Această campanie va include şi expedierea de scrisori recomandate, cu confirmare de primire, pe adresa tuturor proprietarilor de imobile aflate pe lista clădirilor de patrimoniu din judeţul Arad.

J.A. -V.F.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !