Campionatul străzilor a început în cartierul Gai

De Daniel Scridon
Campionatul străzilor a început în cartierul Gai
Noul proiect al Asociației Județene de Fotbal Arad, intitulat „Campionatul Străzilor” are ca scop descoperirea plăcerii de a juca fotbal la copiii între 6 și 14 ani, de a-i atrage spre mișcare pentru o dezvoltare armonioasă, sănătoasă.

Gaiul a fost primul cartier care a răspuns „prezent” acţiunii coordonate de prof. Ioan Hamza, așa că s-au alcătuit 12 echipe de copii, fiecare dintre ele purtând numele unei străzi din cartier. Străzile Faurilor, Fagului, Izvor, General Doda, Hatman Arbore, Cîmpurilor, Spătaru Preda, Ceala, Nouă, Ion Creangă și Bogdan Voievod au fost reprezentate de o echipă alcătuită din 4 jucători cu domiciliul pe respectiva stradă sau pe una vecină.

La startul întreceri, care a avut loc în joi după-amiază la sala de sport a Școlii Gimnaziale „Frații Neuman”, a fost prezent și preşedintele AJF Arad, Adrian Lucaci. Combatantele au fost împărțite în patru grupe, fiecare grupă având în componență câte trei echipe. Primele rezultate: Hatman Arbore – Ceala 3-1 (Grupa A); Fagului – Bogdan Voievod 0-2 (B); Nouă – Faurilor 5-0 (C).

Fiecare participant va primi în final câte o medalie și o diplomă, iar primele trei clasate vor primi în plus câte o cupă și materiale sportive și promoționale de la diferiți susținători ai proiectului.

Competiția se doreşte a fi extinsă în toate cartierele Aradului, iar campioanele cartierelor vor evolua în Turneul Final.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !