Candidatul USR Dan Barna își arată adevărată identitate: avere adunată din fonduri europene pe spatele persoanelor din comunitățile vulnerabile! (P)

Reactualizat la:
Candidatul USR Dan Barna își arată adevărată identitate: avere adunată din fonduri europene pe spatele persoanelor din comunitățile vulnerabile! (P)
ADVERTORIAL. Dan Barna, liderul declarat și vocal al anticorupților, al #rezist se dovedește un profitor cinic și un hoț din fondurile europene.

Candidatul USR la prezidențiale ”trafica” milioane de euro, ca și coordonator de proiecte europene- tot bani publici – pe care-i dirija preferențial la rude și prieteni, aviza achiziții la suprapreț și se îmbogățea personal consistent din această activitate de consultanță. Totul în detrimentul persoanelor defavorizate.

Vorbim despre persoane cu dizabilități sau proveniți din medii defavorizate, greu de integrat pe piața muncii și extrem de neglijate în România. În numele lor, Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare – DCG, compania fondată de Dan Barna, a câștigat milioane sub pretextul facerii de bine.

Banii s-au evaporat între amici cu facturi la comandă, în nepotisme, deturnări, plăți fictive, furturi de echipamente și discursuri despre frumusețea spiritului antreprenorial.

Proiectele de incluziune socială pe bani europeni, care implică firma lui Dan Barna, sunt verificate acum la Departamentul pentru Luptă Anti-Fraudă.

De ce nu e Barna consecvent? De ce nu se retrage până se lămurește dacă e vinovat sau nu? Răspunsul e simplu! Din ipocrizie.

Comandat de Partidul Social Democrat – PSD, cod unic mandatar 31190008