Capace asfaltate de BERD

9Comentarii
Capace asfaltate de BERD
Asfaltul turnat de Primărie blochează accesul angajaţilor Companiei de Apă la zeci de cămine.

Arad – Reprezentanţii mai multor asociaţii de proprietari din Arad ne-au contactat la redacţie, extrem de nemulţumiţi că de câteva luni li se calculează factura de apă după ureche.

Iar vina nu aparţine Companiei de Apă, ci constructorilor care lucrează în cadrul proiectelor de reabilitare a infrastruscturii care au asfaltat capacele canalelor unde sunt montate contoarele. Oamenilor le este teamă că atunci când se va face regularizarea, vor avea de plătit preţuri mult mai mari, deoarece în ultima vreme, preţul apei a crescut în fiecare trimestru. 
Dorina Lupşe, preşedintele Uniunii Locale a Asociaţilor Locative Arad (ULALA) susţine că, în urma sesizărilor primite din partea membrilor, a luat legătura cu mai marii Companiei de Apă, pentru a vedea ce se poate face pentru oameni.

„Domnul director Ardelean mi-a confirmat că sunt multe cazuri de acest fel şi că, în momentul în care va primi aprobare de la Primărie, Compania de Apă va sparge asfaltul, pentru a face regularizări. Ar fi bine dacă diferenţa de preţ în plus ar fi calculată la un preţ mediu al apei şi nu la preţul cel mai mare”, a declarat Dorina Lupşe.
Pe socoteala companiei
Contactat telefonic, Gheorghe Ardelean, directorul comercial al Companiei de Apă susţine că regularizările se pot face doar în funcţie de ultimul preţ şi că, oricum societatea va ieşi în pierdere.

„Doar în Vlaicu (n.r. – unde se lucrează în cadrul proiectului BERD) avem capace asfaltate de ordinul zecilor. La fel s-a întâmplat peste tot în Arad pe unde s-a lucrat. Au blocat accesul la robineţii de concesie, căminele de branşament şi de racord la canalizare. Nu putem sparge, decât după ce s-a făcut recepţia lucrării, altfel riscăm să avem probleme cu Primăria. Costurile intervenţiei urmează să le suportăm noi”, afirmă Ardelean.
Mai trebuie spus că în cazul a cinci avarii, angajaţii Companiei de Apă au fost nevoiţi să depisteze locul unde este canalul, să spargă asfaltul proaspăt turnat şi abia apoi au putut interveni. Primăria neagă
Corina Drăghici, purtătorul de cuvânt al Primăriei, susţine că nici nu poate fi vorba de aşa ceva. „Din câte ştiu, nu am avut nicio reclamaţie de acest fel. Ar trebui să ne spuneţi locul exact al capacelor acoperite cu asfalt”, susţine reprezentanta municipalităţii.

L.Ş.9Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor